Мураєв запустив телеканал «Наш» на базі жіночого каналу «Максі-ТВ»

Мураєв запустив телеканал «Наш» на базі жіночого каналу «Максі-ТВ»

7 Листопада 2018
18851
7 Листопада 2018
10:57

Мураєв запустив телеканал «Наш» на базі жіночого каналу «Максі-ТВ»

18851
7 листопада в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв.
Мураєв запустив телеканал «Наш» на базі жіночого каналу «Максі-ТВ»
Мураєв запустив телеканал «Наш» на базі жіночого каналу «Максі-ТВ»

Канал «Наш» розпочав мовлення о 6-й ранку 7 листопада в мережі мовлення (на супутнику і в кабельних мережах) нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (Maxxi TV), а паралельно триває процес переформатування телеканалу й розширення мережі мовлення, повідомляє прес-служба мовника.

Телеканал «Максі-ТВ» – нішевий жіночий телеканал, що мовив з 2007 року. Входив до рекламно-медійної групи Maxximum. Юридична особа телеканалу «Максі-ТВ» – ТОВ «Наша Прага». За даними єдиного державного реєстру, її власником замість Вікторії Семененко (керівна партнерка групи Maxximum) і Олександра Чернецького стала кіпрська компанія Demosena Investments Ltd, а кінцевим бенефіціарним власником – Володимир Мураєв, батько Євгена Мураєва. З 2 листопада керівником каналу є Тигран Мартиросян, колишній виконавчий продюсер каналу NewsOne. При цьому в ефірі транслюються ролики каналу, де його директором вказано Олену Рудік, яка в минулому була гендиректором NewsOne.

Олена Рудік в ефірі каналу

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення поки що не переоформлювала ліцензію ТОВ «Наша Прага» і не затверджувала зміну логотипа і концепції «Максі-ТВ» на «Наш».

Наразі в ефірі каналу «Наш» показують ролики про облаштування студії каналу, інтерв’ю співробітників мовника, міркування телеглядачів про українське телебачення. Логотип каналу поєднує в собі старий і новий логотипи: «Максі-ТВ незабаром Наш». Також в ефір щогодини виходять випуски новин, ведучий зауважує, що відбувається тестове мовлення каналу.

Прес-служба каналу анонсує, що «Наш» буде інформаційним каналом: «Оперативність інформування телеглядача гарантує live-формат роботи із власної студії, де учасниками діалогу будуть авторитетні спікери та професійні експерти з різних сфер впливу й з різноманітними точками зору».

Нагадаємо, 15 жовтня політик, ведучий телеканалу NewsOne Євген Червоненко повідомив про пожежу в будівлі, де, за його словами, облаштовується новий телеканал Євгена Мураєва. На момент пожежі в приміщенні якраз проводився ремонт. Того ж дня про пожежу повідомив і пан Мураєв.

24 жовтня канал «Наш» опублікував перші ролики у YouTube. Народний депутат Євген Мураєв, якого у ЗМІ називають власником цього ЗМІ, у коментарі «Детектору медіа» не підтвердив та не заперечив свою причетність до каналу.

30 жовтня Євген Мураєв повідомив, що пізно ввечері 29 жовтня на першому поверсі приміщення, де буде розташовано телеканал «Наш», знову відбулася пожежа.

Колишня керівниця служби новин телеканалу «112 Україна» Ірина Малихіна та екс-генпродюсер «112 Україна» Сергій Логунов спросували повідомлення ЗМІ про їхню співпрацю з майбутнім телеканалом Євгена Мураєва «Наш».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18851
Читайте також
14.11.2018 12:51
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 916
25.10.2018 15:40
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
4 890
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду