5 червня - судове засідання за позовом Олеся Ульяненка до Національної комісії з питань моралі

4 Червня 2009
12184
4 Червня 2009
09:51

5 червня - судове засідання за позовом Олеся Ульяненка до Національної комісії з питань моралі

12184
5 червня - судове засідання за позовом Олеся Ульяненка до Національної комісії з питань моралі

5 червня о 9.30 відбудеться судове засідання у справі за позовом Олеся Ульяненка до Національної комісії з питань моралі в Окружному адміністративному суді м. Києва (адреса суду: вул. Десятинна, 46) під головуванням судді Арсірія Руслана Олександровича.

Журналісти, які хочуть висвітлювати перебіг судового процесу (шляхом фото, аудіо фіксації процесу), повинні завчасно звернутися до судді Арсірія Р.О. (та СС: до голови суду) через канцелярію суду з письмовою заявою про це. Номер справи: №2-а-294292670

Якщо будуть питання щодо оформлення заяв - телефонуйте: 8 (050) 947-55-64.

Щоб потрапити до зали судових засідань, при собі необхідно мати посвідчення особи з фотографією (паспорт таабо водійське посвідчення або інше посвідчення особи: пенсійне тощо).

Згідно ст. 129 Конституції України судовий процес в Україні є гласним та відкритим. Хоча в цьому випадку є певні об'єктивні фактори: зала судових засідань маленька. Згідно з регламентом суду та КАС України, інформацію про присутніх осіб необхідно заносити до протоколу судового засідання тощо. Можливо, це пояснює те, що не всі, хто хотів бути присутнім минулого разу, змогли потрапити до зали судових засідань.

Копію позовної заяви Ви можете прочитати тут.

 

Джерело інформації

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12184
Теги:
Читайте також
26.08.2010 07:48
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
46 261
05.12.2009 01:53
Олексій Радинський
, для «Детектор медіа»
28 407
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду