Олесь Бузина став приводом до перевірки преси на моральність

28 Травня 2009
21182
28 Травня 2009
17:50

Олесь Бузина став приводом до перевірки преси на моральність

21182
Олесь Бузина став приводом до перевірки преси на моральність

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі на засіданні 28 травня вирішила доручити апаратові комісії провести моніторинг друкованих ЗМІ на предмет дотримання Закону України «Про захист суспільної моралі».

 

Приводом для такого рішення став виступ Петра Кононенка, члена НЕК, який закликав членів комісії звернути увагу на дописи Олеся Бузини у газеті «Сегодня».

 

«У цій газеті дискредитують видатних українських діячів, вибирається усе найганебніше з нашої історії», - заявив пан Кононенко.

 

Під час дискусії звучали як зважені думки членів комісії щодо незалежності редакційної політики українських ЗМІ, так і категоричні заклики «не делікатничати, а щось робити». Компромісним рішенням стало узгоджене формулювання щодо загального моніторингу української преси, за яке усі члени НЕК проголосували одностайно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21182
Читайте також
15.06.2009 12:35
Сергей Сухобок, proUA.com
16 343
26.05.2009 16:51
Катерина Ботанова, «Крам»
30 834
14.05.2009 17:28
Михайло Бриних
, для «Детектор медіа»
36 830
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
А судьи кто?
5449 дн. тому
А хто перевіряє на моральність? Можна дізнатися про мораль цих людей? І про того, хто делегував їм такі повноваження від імені держави? А сама держава у нас що, моральна??? Якщо чіплятися до Бузини, то
Посол
5450 дн. тому
Бузина - это концентрат здравого смысла. В свое время националистов также талантливо высмеивал Остап Вишня. Если мы способны смеяться над собой, мы нормальные люди. Только ущербные кидаются на Верку Сердючку, ибо узнают в ней себя.
Бузине Саше гей-привет!
5451 дн. тому
Саша, не абращай внимания на этих задвинутых традицианалов! Встречаемся как прежде в клубе "69". Я за тобой, зайка мая, саскучился очень. У меня для тебя интересная темка имеется "Галубые адмиралы флота Украины". Абхахочешься!
кокотюха
5452 дн. тому
тоді чому ж ми соромимося цих сторінок, якщо це - нормальна ситуація?
перехожий
5452 дн. тому
"олесь бузина" це душевно хвора людина, хвора на садо-мазохізм.
medved
5452 дн. тому
До Кокотюхи: звісно, є. Як і в історії будь-якого народу.
андрій кокотюха
5452 дн. тому
тобто, в нашій історії все ж таки є щось ганебне і найганебніше?
гога
5452 дн. тому
националистические {CENSORED} уже будут нам рассказывать как писать про историю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду