detector.media
04.06.2009 09:51
5 червня - судове засідання за позовом Олеся Ульяненка до Національної комісії з питань моралі

5 червня о 9.30 відбудеться судове засідання у справі за позовом Олеся Ульяненка до Національної комісії з питань моралі в Окружному адміністративному суді м. Києва (адреса суду: вул. Десятинна, 46) під головуванням судді Арсірія Руслана Олександровича.

Журналісти, які хочуть висвітлювати перебіг судового процесу (шляхом фото, аудіо фіксації процесу), повинні завчасно звернутися до судді Арсірія Р.О. (та СС: до голови суду) через канцелярію суду з письмовою заявою про це. Номер справи: №2-а-294292670

Якщо будуть питання щодо оформлення заяв - телефонуйте: 8 (050) 947-55-64.

Щоб потрапити до зали судових засідань, при собі необхідно мати посвідчення особи з фотографією (паспорт таабо водійське посвідчення або інше посвідчення особи: пенсійне тощо).

Згідно ст. 129 Конституції України судовий процес в Україні є гласним та відкритим. Хоча в цьому випадку є певні об'єктивні фактори: зала судових засідань маленька. Згідно з регламентом суду та КАС України, інформацію про присутніх осіб необхідно заносити до протоколу судового засідання тощо. Можливо, це пояснює те, що не всі, хто хотів бути присутнім минулого разу, змогли потрапити до зали судових засідань.

Копію позовної заяви Ви можете прочитати тут.

 

Джерело інформації

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY