3 квітня у «Главреді» - круглий стіл «Проблеми захисту суспільної моралі очима журналістів»

30 Березня 2008
19353
30 Березня 2008
20:58

3 квітня у «Главреді» - круглий стіл «Проблеми захисту суспільної моралі очима журналістів»

19353
3 квітня у «Главреді» - круглий стіл «Проблеми захисту суспільної моралі очима журналістів»
3-го квітня об 11.00 у прес-центрі «Главред-медіа» (вул. Стрітенська, 2/8, поруч зі Львівською пл, заїзд з вул. О. Гончара) за підтримки проекту «Детектор медіа» відбудеться круглий стіл на тему «Проблеми захисту суспільної моралі очима журналістів».
 
У заході братимуть участь виконувач обов’язків голови Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Микола Бойко, шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова, журналіст, кінознавець, член Комісії при Міністерстві культури та туризму Аксинія Куріна, представники Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та видавництва «Знання». Модератор – Леся Ганжа («Телкритика»).
 
Йтиметься про сучасний стан інформаційного простору у сфері захисту суспільної моралі; свободу слова та захист суспільної моралі в контексті етичних норм журналістської діяльності; співпрацю держави та ЗМІ на шляху подолання розповсюдження інформації, яку в Національній експертній комісії з питань суспільної моралі вважають соціально шкідливою.
 
Заявки на акредитацію приймаються за телефоном: (044) 577-03-57, 577-03-58,  8-098-446-61-95, контактна особа – Юлія Магай.
 
Email: magay@detector.media, magay.tk@gmail.com
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19353
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду