detector.media
30.03.2008 20:58
3 квітня у «Главреді» - круглий стіл «Проблеми захисту суспільної моралі очима журналістів»
3-го квітня об 11.00 у прес-центрі «Главред-медіа» (вул. Стрітенська, 2/8, поруч зі Львівською пл, заїзд з вул. О. Гончара) за підтримки проекту «Детектор медіа» відбудеться круглий стіл на тему «Проблеми захисту суспільної моралі очима журналістів».
 
У заході братимуть участь виконувач обов’язків голови Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Микола Бойко, шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова, журналіст, кінознавець, член Комісії при Міністерстві культури та туризму Аксинія Куріна, представники Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та видавництва «Знання». Модератор – Леся Ганжа («Телкритика»).
 
Йтиметься про сучасний стан інформаційного простору у сфері захисту суспільної моралі; свободу слова та захист суспільної моралі в контексті етичних норм журналістської діяльності; співпрацю держави та ЗМІ на шляху подолання розповсюдження інформації, яку в Національній експертній комісії з питань суспільної моралі вважають соціально шкідливою.
 
Заявки на акредитацію приймаються за телефоном: (044) 577-03-57, 577-03-58,  8-098-446-61-95, контактна особа – Юлія Магай.
 
Email: magay@detector.media, magay.tk@gmail.com
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY