«Укртелеком» запустив послугу IPTV в трьох регіонах

26 Березня 2009
7753
26 Березня 2009
07:21

«Укртелеком» запустив послугу IPTV в трьох регіонах

7753
«Укртелеком» запустив послугу IPTV в трьох регіонах

ВАТ «Укртелеком» запустив послугу інтерактивного цифрове телебачення (IPTV) під торговою маркою U.TV. Про це повідомляє офіційний сайт телекомунікаційної компанії.

 

З 25 березня 2009 року підключитися до U.TV можуть абоненти «Укртелекому» в Києві та області, на Вінниччині та Запоріжжі. Як повідомляє ProIT з посиланням на «Кримське інформаційне агентство», «Укртелеком» планує запустити IPTV також у Сімферополі.

 

Послуга цифрового телебачення доступна у пакеті «ОГО!+U.TV», мінімальна вартість якого до 31 травня 2009 року становитиме 100 грн. Для отримання послуги необхідні телефонна лінія від ВАТ «Укртелеком», технічна можливість надання пакету послуг  «ОГО!+U.TV», а також додаткове устаткування - мультимедійний ADSL-модем та телевізійна приставка, яка дозволяє перегляд телепрограм з чіткістю зображення SD та НD.

 

Нині U.TV пропонує для перегляду 26 телеканалів України, Росії та світу. З українських мовників до пакету увійшли канали групи «Інтер», Перший національний і «24». Передбачено, що перелік телеканалів буде розширюватися. Нагадаємо, що раніше «Укртелеком» офіційним листом повідомив Незалежну асоціацію телерадіомовників, що в пакеті каналів, які транслюватимуться способом IPTV, немає місця для місцевих і регіональних мовників.

 

Першою в Україні послугу IPTV запустила 2008 року в Одесі компанія «Комстар Україна». З початку 2009 року про старт інтерактивного цифрового телебачення в Києві оголосили компанії «Космонова» (ТМ «Коло ТБ») та «Українська мультисервісна мережа» (ТМ «Телехаус»). Водночас «Голден телеком» (ТМ Beeline) та «Фарлеп-Оптима» (ТМ Vega) відклали плани запуску IPTV на пізніший час.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7753
Читайте також
25.02.2009 13:02
Станислав Юрасов, «Экономические известия»
17 542
20.10.2008 11:27
Станислав Юрасов, «Экономические известия»
7 828
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
прохожая
5511 дн. тому
а ещё нужно "докупить " оборудования на почти 2 тыс.грн.Не очень соблазнительно...
Влад
5512 дн. тому
Почему в предоставляемом пакете ТВ-программ есть такие каналы как "РТР-Планета" и "Вести", которые в настоящее время не имеют разрешение Национального совета по телевидению и радиовещанию на трансляцию в кабельных телевизионных системах страны. Тот же Нацсовет в ноябре-декабре прошлого года выкручивал руки кабельщикам, чтобы они выключили РТР. И вот сейчас ГОСУДАРСТВЕННАЯ компания Укртелеком позволяет себе явно нарушать решения государственного же регулятора ? Как такое может быть ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду