«Укртелеком» змінює логотип

19 Серпня 2009
15953
19 Серпня 2009
10:56

«Укртелеком» змінює логотип

15953
«Укртелеком» змінює логотип

ВАТ «Укртелеком» має намір провести рестайлінг. Про це повідомляє газета «Дело».

 

Згідно з інформацією видання,  уже з 1 вересня компанія змінить логотип.

 

Фото нового лого з'явилося на сайті російського дизайнера Артемія Лебедєва. У новому логотипі обіграно те, що «Укртелеком» надає три види зв'язку - фіксований, мобільний та інтернет.

 

Як стверджує «Дело», нове лого «Укртелекому» розробляла британська дизайнерська агенція. Вартість замовлення оцінюється приблизно у $ 100 тис.

 

В «Укртелекомі» не спростовують і не підтверджують інформацію «Дела», обмежуючись ухильною заявою, що чуток не коментують, а офіційна інформація має незабаром з'явитися на сайті компанії.

 

Нагадаємо, що 17 липня Кабмін передав ВАТ «Укртелеком» з підпорядкування Фонду державного майна до Міністерства транспорту і зв'язку.

 

Мережа дротового  мовлення ВАТ «Укртелеком» транслює програми звукового мовлення Національної радiокомпанiї України, програми державних обласних i регіональних телерадiокомпанiй, районних i мiськрайонних радiоредакцiй та недержавних радiоорганiзацiй.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15953
Читайте також
11.11.2009 10:40
Ирина Миронова, «Коммерсант»
17 171
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sara_M
5366 дн. тому
Удачный лого,имхо.Красивое сочетание цветов,стильная надпись...
Oblivion
5366 дн. тому
Красивая картинка, ничего особенного, за цену я сомневаюсь, но это неважно, главное итог, а он радует.
Юра
5367 дн. тому
Красивая картинка, удобные услуги, ничего не vrenzn как это пытаються сейчас делать много компаний, меня эта компания печалиться не застовляет.
Аnn
5367 дн. тому
Видно что компания развивается и совершенствуется.Качество услуг и обслуживание улучшается.И новый логотип сделали отличный.Яркий и красивый!
Bubble
5367 дн. тому
Вот логтип большинству нравиться, это естественно, качество услуг которые они предостовляют на высшем уровне, соотвественно от них другого просто и ждать ненужно, компания красава.)))ЗАЧЕТ.
//
5367 дн. тому
Сразу видно - зашевелились "свои", хвалят для статистики "негатив-позитив". Самодельная кириллизация - абсолютно правильно замечено, но есть объяснение - "британское дизайнерское агентство". Кстати, названия агентства не дали. Сама надпись не вызывает особого негатива. Но графические элементы, якобы передающие суть деятельности компании - это достойно любой антипремии. Клип-арт из первых версий Корела и Ворда - это да! Хотя если вы спросите британцев, особенно молодых "что такое Украина?" - ответа не будет совсем.
Iris-ka
5367 дн. тому
Сделано стильно/Думаю когда доделают будет еще лучше! а интернет ОГО мне нравится. хорошая скорость!
Мила
5367 дн. тому
Новый логотип довольно живой и динамичный.Это важно для компании которая предоставляет качественные услуги.
Gloom
5367 дн. тому
Нормальный логотипчик, мне нравится. Особенно как его сделали латиницей! Жду окончательного варианта!
typedesigner
5367 дн. тому
в «новому логотипі» вкрай непрофесійні літери. нагадують саморобні кирилізації 1980-х, і то не найкращі зразки
Саша
5367 дн. тому
Нікіта, рівень інформаційної завантаженості нового лого надто велик, також не подобається компіляція слова з картинками які говорять за можливості співпраці данної компанії, але зображенні надто непродумано, адже синтезувати комунікативні можливості данної компанії можливо набагато краще. Пишу Тупий лого, тмоу що він дійсно тупий і навіть би школярі за менші гроші зобразили його краще, а значить гроші відмиватися будуть)))) "нельзя это делать под совковым брендом и старым лого. отмывание денег? - возможно, только лучше свои деньги считать вместо чужих." - чого не можна??? активи компанії "совкові", тобто канали звязку, підземні комунікації і все інше було збудовано ще за тодішніх часів на 70%, крім того незрозуміло чому проводиться ребренинг? щоб здешевити компанію? На рахунок успішності не скажу.. дуже багато вже менеджерів-ідіотів керує цією компанію.. нажаль... На рахунок хто чиї гроші рахує - просто коли є підозра, що крадуть гроші компанії, яка належить державі, тобто кась частина і мені, то я маю право вимагати звіту.. тому що таки гроші крадуть.. і краще не дратуй мене))) А то дійсно буду вимагати)))
Никита
5367 дн. тому
очень аргументированные комментарии типа "тупий логотип" и тд в чем тупость? Компания реально быстро развивается, предоставляет качественный интернет и хорошую телефонию, нельзя это делать под совковым брендом и старым лого. отмывание денег? - возможно, только лучше свои деньги считать вместо чужих.
Алегарф
5367 дн. тому
Укртелефон он и есть Укртелефон : )
//
5367 дн. тому
За полгода до смены собственника подбные действия выглядят исключительно как воровство денег. Как на разработку, так и на замену всех вывесок, бланков и т.п. И - кстати - снижение цены компании, поскольку старый логотип можно было оценить в некую сумму (есть методики оценки стоимости бренда, учитывающие расходы на его продвижение и степень узнаваемости), а новый не стоит еще ни гроша.
ааа
5367 дн. тому
о Боже! яке страхіття!!! як можна було придумати такий страшний логотип з такою гидотною кольоровою гаммою???? старий варіан однозначно краще. дивишся на нього і виникає відчуття стабільності. а поглянувши на цей новий, очікуєш лише бардак і підліткову непрофесійність.
Саша
5367 дн. тому
Тупий логотип.. старий краще! Десь вже бабло рішили вкрадене відмити.. За це лого тис 500 долл. відмиють)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду