Нацрада дозволила IPTV-провайдеру збільшити ресурс мережі удвічі

16 Листопада 2011
15753
16 Листопада 2011
17:11

Нацрада дозволила IPTV-провайдеру збільшити ресурс мережі удвічі

15753
Нацрада дозволила IPTV-провайдеру збільшити ресурс мережі удвічі

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 16 листопада переоформила ліцензію IPTV-провайдера «Індастріал медіа нетворк» у зв'язку зі зміною власників, адреси головної станції та збільшенням ресурсу.

 

Ресурс IPTV-мережі збільшився з 58 до 125 каналів, кількість программ - з 59 до 127. Головна станція переїхала з вулиці Гайдара, 50 на вулицю Жилянську, 59 у Києві.

 

Власником 100% акцій ПрАТ стало кіпрське ТОВ «Персвілль Холдінгз Лімітед» (були кіпрські «Соуделор Лімітед», «Брект Інвестментс Лімітед», «Балміан Ентерпрайзіз Лтд» та американська компанія «Сіментік Рісьорч Ел.Сі»).

 

Нагадаємо, що Національна рада тривалий час не видає ліцензій IPTV-провайдерам, посилаючись на те, що заявні документи потребують допрацювання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15753
Читайте також
25.02.2009 13:02
Станислав Юрасов, «Экономические известия»
17 542
20.10.2008 11:27
Станислав Юрасов, «Экономические известия»
7 828
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду