НаоБУМ Лазаря…

28 Березня 2010
23602
28 Березня 2010
08:22

НаоБУМ Лазаря…

23602
Учасники проекту БУМ («Інтер») знеособлені, їхні перемоги – умовні і нічого не змінять, переможців батьківщина не надто чекає, а фанатів із плакатами нема. БУМ може стати зразком шоу, яке не викликає жодних емоцій
НаоБУМ Лазаря…

Нагадуємо, що «Детектор медіа» вже розпочала дискусію навколо нового всеукраїнського екстремального проекту каналу «Інтер», у якому 26 команд із 26 міст країни змагаються за право назвати своє місто Найкращим містом України. Слідом за Павлом Кнуром Андрій Кокотюха продовжує дискусію.

 

Для телеканалу «Інтер» проект БУМ (Битва українських міст), який стартував 7 березня, - передусім адаптація іноземного формату. Для глядачів - видовище. Причому особисто я як глядач сприймаю це видовище так само, як коли стою за спиною когось, хто грається в комп'ютерну іграшку, і не беру в ній участі. Лише фіксую, пройшов гравець черговий рівень чи ні.

 

Але самі автори проекту свідомі того, що з кожним наступним разом кількість глядачів теоретично повинна збільшуватися. Тому щоразу перед початком старанно розповідають про всі рівні, які треба буде пройти черговій групі учасників. І коли чуєш цю інформацію вже втретє, починаєш втрачати інтерес до власне видовища.

 

Зрозуміло, що змагання команд-учасниць на смузі перешкод у БУМі відрізняються від пригод у форті Буайяр одноманітністю: тут стрибок, тут калюжа, тут батут чи тарзанка. Хтось хвацько впорається, хтось впаде. Причому на того, хто падає, дивитися завжди цікавіше.

 

Але прізвища того, хто впав, як і його обличчя, ми не запам'ятовуємо. Їх упізнають хіба родичі та знайомі учасників - реальна цільова аудиторія БУМу. Бо чотирьох дніпропетровців громада Дніпропетровська не вповноважувала стояти за честь міста в Аргентині. Так само, як киянам байдуже, хто змагається за Київ: він же все одно столиця. І з того ж таки Тернополя чи Львова висхід до чергового вавілону, на який перетворюється головне місто країни, все одно триває. Тому переможуть у битві мешканці Сум чи Сімферополя - від цього стратегічне значення та столичний статус все одно залишиться за Києвом, а Житомир не стане «мільйонником». До того ж кілька років тому найкомфортнішим для проживання українським містом взагалі було названо Львів, і перемога іншого міста в змаганні нічого не змінить у вказаному статусі міста Лева.

 

Ще одне спостереження: в трьох випусках БУМу, які пройшли в ефірі на сьогодні, жодне з міст України не представлено окремим кольором. 7 березня гравці в синіх футболках захищали честь Дніпропетровська, 14 березня цей же самий колір майок мали бійці за Луганськ, а 21 березня уніформі кольору аргентинського неба члени наступної команди стояли за честь Хмельницького. Зрозуміло - команд 27, кольорів - менше, і може при розподілі виникнути суперечка, подібна до тієї, яку почали персонажі фільму Квентіна Тарантіно «Скажені пси»: «А чому я містер Коричневий? Це схоже на лайно!» - ну, в такому дусі. Проте уникнути «кольорової» дискримінації можна було б, якби командам запропонували обрати собі не лише назву, а й колір обладунків чи візерунок на них.

 

Таким чином, учасники знеособлені, перемога - умовна і нічого не змінить, переможців із перемогою батьківщина не надто чекає, а фанатів із плакатами нема. Отже, кінцеву мету шоу не визначено, тож саме дійство втрачає якщо не весь смисл, то щонайменше - половину. Хоча, з іншого боку, який прихований смисл може бути в видовищі? А «Битва українських міст» - це насамперед видовище. Старанно підготоване, режисоване, постановочне, змонтоване та позбавлене технічних вад як продукт, призначений для сімейної розваги.

 

БУМ передбачає колективний перегляд. Але я дивлюся цю програму сам, щоби позбавити дитину можливості переглядати рекламні блоки, і відчуваю дискомфорт. Коли стежиш, як незнайомий тобі чоловік долає смугу перешкод, хочеться все одно супроводжувати його злети й падіння криками: «Давай-давай!». Проте кричати самому в кімнаті, та ще й заради підтримки якогось окремого учасника, скажімо, в жовтій футболці, перемога якого мене не потішить, а поразка не засмутить, щонайменше тупо. Дорослих людей це видовище взагалі якось не гріє. Власне, середній вік учасників - 27 років: ці молоді люди ще вірять у свою можливість піднести статус рідних, наприклад, Сум шляхом перестрибування з батуту на батут і здобуття секунд-бонусів.

 

Взагалі-то змагатися можна і не за підвищення позитивного іміджу рідного міста. Скажімо, київське «Динамо» змагається з донецьким «Шахтарем» за лідерство їхніх клубів та - як мінімум - за вплив на український футбол. Проте футбольні баталії - справді битва клубів і процес, де результат не надто важливий: доки футбольна команда грає (нехай і програє), доти існує бренд. Те ж саме - з командами КВК. І в зв'язку з цим, яку ж регіональну спільноту представляють четвірки гравців у БУМ, очолювані спортсменами та музикантами, котрі мешкають здебільшого в Києві? Відбувалися відбіркові тури, мало місце жеребкування? Взагалі, хто вони, ці герої-учасники для свого рідного міста, що зробили для нього?

 

Але, як писав Юрко Позаяк, є в житті приємні сторінки. Це учасники, ті самі бізнесмени, ресторанні співаки та менеджери середньої ланки, які мають спортивну підготовку і долають смугу перешкод в Аргентині заради... будьмо чесними: заради того, щоб поїхати в Аргентину й подолати там смугу перешкод. Бо, як уже писала «Детектор медіа», за ці стрибки їм не платять. Тому, можливо, гонораром за стрибки в грязюку для мешканців наших українських міст є сама можливість впасти в багно не в Житомирі, а за океаном. Тобто літак і добові - ось наш український гонорар, який міг зацікавити кого завгодно, але не набридливих «суперзірок». За свої міста ведуть битви переважно пересічні громадяни, для яких це - єдина можливість вирватися зі своїх міст. Все інше в програмі робиться, як кажуть у народі, наобум Лазаря: тільки вперед, як пощастить, без жодної мети.

 

По суті, тут працює принцип, коли телебачення йде в народ, шукаючи там або талантів, або спортивно підготованих менеджерів середньої ланки. Це ж треба так довести мене як вдячного телеглядача, щоби я дякував телебаченню за можливість побачити незнайомі обличчя: на рекламних білбордах, у телешоу, в студіях.

 

Висновок: на прикладі проекту «Битва українських міст» ми бачимо результат роботи команди, котра працює заради процесу. Яке місто переможе в битві - мало кого цікавить, бо, повторюся, значення не має жодного. Народними героями, як люди з шоу «Україна має талант!», менеджери в футболках не стануть. Літературні та кінокритики називають таких персонажів «картонними», і полюбити їх можна так само, як гравці в комп'ютерний квест люблять своїх супергероїв. Яких можна ввімкнути та вимкнути. Проте кинути всі сили на філігранне й дороге видовище - теж подвиг, який не кожному під силу. І тут БУМ може стати зразком шоу з криками вболівальників, яке не викликає жодних емоцій.

 

Фото - www.tv.net.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
, для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23602
Теги:
Читайте також
21.10.2010 10:48
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
25 889
07.10.2010 10:00
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
10 998
05.10.2010 09:01
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
67 362
15.09.2010 09:45
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
28 599
30.08.2010 10:00
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
42 465
09.08.2010 08:07
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
40 439
30.07.2010 10:51
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
41 408
26.07.2010 14:57
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
25 283
21.07.2010 10:52
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
27 009
29.06.2010 10:12
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
16 959
18.06.2010 10:33
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
31 406
10.06.2010 14:00
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
18 500
27.05.2010 18:10
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
16 709
11.05.2010 07:45
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
37 619
22.04.2010 09:27
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
18 416
14.04.2010 12:56
Андрій Кокотюха
20 152
09.04.2010 19:05
Алла Федорина, «Україна молода»
22 611
16.03.2010 12:06
Павло Кнур
, для «Детектор медіа»
20 975
Коментарі
25
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
КИНОсценарист
5139 дн. тому
Кокотюха, хватит статейки бездарные лепить. Порадуй бездарным сценарием, давно ничего на-гора не выдавал.
зритель
5142 дн. тому
Идея не плохая. Но полностью поддерживаю автора статьи. Многие мои знакомые такого же мнения были еще до начала эфиров программы, судя по анонсам и описаниям в прессе. Думаю, что шоу дорогостоящие, а за эти деньги можно было свое придумать, оригинальное. Подсмотреть, как у других, и адаптировать под многомиллионную аудиторию... Жаль, очень жаль, но что-то в Интера не получаются долгоиграющие шоу, чтоб и эмоции, и соучастие, и ожидания следующих выпусков... все как-то мелко, по "пацанячему", безлико, бесперспективно. Дорогие, что с вами, куда девались креативщики, настоящие телевизионщики? Обидно...
a lot of
5143 дн. тому
материал - супер. вот я тоже никак не пойму, зачем было лететь в аргентину, чтобы соревноваться за звание лучшего украинского города. это же глупо. ну нет в украине такой грязи и площадок, так придумайте что-нибудь свое, новое. почему не пропиарить родную страну? разве у нас негде развернуться с челендж-проектами? что-то в этом неубиенно-хохляцкое думать, что все-равно где, но где-то всегда лучше и круче, чем в украине. автору спасибо. понравилось.
кокотюха
5143 дн. тому
під "рекламою" я маю на увазі рекламу водки. ну, а стосовно "піаритися" - так мені приємно, що хтось відзначив: я, виявляється, "піарюся" на національному продукті. це харашо, це моя мрія - аби виходило більше національного продукту. різної якості, до речі. і ще скажіть: якби я писав тексти під псевдонімами, на кого б ви казали "піариться"? краще, коли реакція на "продукт местного разлива", тим більше на "каждый", є, аніж її б не було зовсім. чекаю коментів такого змісту: "спасибо, что вы нас смотрите и при этом думаете".
\
5143 дн. тому
ну а вообще-то, посмотрите на рейтинги программы (при чем по обеим аудиториям, что для интера - крайняя редкость) и уймитесь. И вам, пане кокотюхо, уже нужно перестать пиариться изо всех сил, выдавая тексты на чуть ли не каждый продукт местного разлива. потенциальные заказчики ваших сценариев и так вас помнят:)
\
5143 дн. тому
"БУМ передбачає колективний перегляд. Але я дивлюся цю програму сам, щоби позбавити дитину можливості переглядати рекламні блоки, і відчуваю дискомфорт." АНДРЕЙ, ПРОГРАММА ВЫХОДИТ БЕЗ РЕКЛАМЫ (ПО КРАЙНЕЙ МЕРЕ ЕЕ ОСНОВНОЙ ВЫХОД)
Да ладно.
5143 дн. тому
Ой,да ладно.Только бога не вспоминайте всуе.А все его структуры созданы-это на одну заплату что ли ???Святого прямо сделали....
:)
5144 дн. тому
объективный - Бенкендорф отец, продюсер, человек. Плох он или хорош не вам судить, а вот в непорядочности его обвинить нельзя. Вернее можно обвинить но потом перед БОГОМ стыдно будет:)
объективный
5144 дн. тому
Товарищ телекритика! Вы действительно считаете что это БУМ - «новий всеукраїнський екстремальный проект каналу «Інтер».?????????????? Это старое, задрипанное, затертое до дыр вайпаут — шоу, говно, от просмотра которого отказались даже обезьяны в джунглях Африки. Расчет «украинских авторов» ( так они себя называли на усиленно цензурируемом сайте «подробности», а если точнее, то жалких компиляторов) был понятен — страна способная избрать президентом Ющенка, способна скушать такой телебред, у которого есть лишь одно позитивное качество — можно бабло отмыть. Власть сменилась а гении от телевидения - те же. Давайте не забудем «поставить птицу» выдающемуся телегению современности - Бенкендорфу, который теперь такими «патриотическими шоу» заполнит самый патриотичный канал страны , а может , опираясь на карт — бланш от президентского секретариата, проведет и всеобщую телеканализацию Украины. Кстати, все говорят бенкендорф, бенкендорф....А кто это такой? Это и есть этот выдающийся патриотический «гимнотворец»?
Менталітетник
5144 дн. тому
Цитата: "...программа понравилась тем, кто в ней участвовал, и их родственникам, которые узнают их по телевизору. и равнодушны к ней те, кто в программе не участвовал и ничем с участниками не связан, в том числе - автор текста". Саме так! І я не думаю, що автори програми прагнули саме такого результату. Адже за самими скромними підрахунками, серед названих - не більше 0,1 % населення України. Решта вмикають цей канал саме у цей час скоріше за звичкою...
бумер
5144 дн. тому
очень хорошо, когда такие разные мнения про текст. у меня свое, но выскажусь о предмете текста, то есть - о передаче. короче, судя по комментариям, программа понравилась тем, кто в ней участвовал, и их родственникам, которые узнают их по телевизору. и равнодушны к ней те, кто в программе не участвовал и ничем с участниками не связан, в том числе - автор текста. нормальный ход!
ketty
5144 дн. тому
Стаття - реальний набір слів- нічого спільного з правдою!!! Версія однієї людини, яка нічого не відчуває ні до своєї країни, ні до людей, що в ній живуть. Насправді учасники "БУМу" проходять всі дистанції з душею. Скажіть, будь-ласка, для чого тоді інші всі змагання, наприклад: з спортивної гімнастики, зимових ігор, того самого футболу. БУМ це теж змагання між звичайними людьми, які раніше були невідомими, а тепер знайомі багатьом людям. Я раніше не могла подумати, що моя сестра, буде тепер на екрані телевізора кожного тижня перед початком програми "БУМ", хоч і під час падіння.Насправді падіння, травми з різними наслідками бувають у всіх змаганнях, моя знайома віддала спортивній гімнастиці пів свого життя, жила і тренувалася в Конче-заспі, їздила на Олімпійські ігри,але коли отримала травму, про неї всі забули. До Менталатетника: дуже багато учасників - прості люди, почули-прийшли на кастинг, пройшли,так само як в інших шоу проходять.Ніякі вони не мажорики, для багатьох це була перша закордонна подорож, і майже для всіх - перша заокеанна!!! На сайті БУМу є вся інформація і про кастинг і про команди: http://bum.inter.ua/uk/ дивіться, читайте!!!
maksymca
5144 дн. тому
вау какие яркие название для БУМа (сепаратизм, прям НЕО Лазарь из Матрицы) "І коли чуєш цю інформацію вже втретє, починаєш втрачати інтерес до власне видовища." -- я уже наверно в 69-ий раз слышу информацию, и интерес не поменялся, также смотрю с упоением!!! "їхні перемоги – умовні і нічого не змінять, переможців батьківщина не надто чекає, а фанатів із плакатами нема" -- условно запоминается единица при умножении, а для всех участников (ИМХО) материальное вознагрождение заключалось в лете (когда на Украине зима), в хорошем настроении, возможности пообщаться с известными шоуменами, музыкантами, ведущими, олимпийскими чемпионами, спортсменами ... Лично для меня материальным благом на БУМе стало общение с БУМовцами, новые знакомства и дружба на далёком материке а остальное НАХ!!! Посмотрите сайт БУМа как нас встречали в Борисполе (хотя тех фанатов которые есть сейчас небыло, так как шоу записывалось а не транслировалось в прямом эфире, поэтому НАС встречали НАШИ фанаты) Хочеться напомнить что это не спортивные соревнования и не олимпиада, это телевезионная передача, проект, шоу с элементами эстафет "жодне з міст України не представлено окремим кольором." -- давайте представим 26 цветов + ИНТЕР = назовите их пожалуйста, кроме семи цветов радуги "А «Битва українських міст» - це насамперед видовище. Старанно підготоване, режисоване, постановочне, змонтоване та позбавлене технічних вад як продукт, призначений для сімейної розваги." -- оце файно підмічено)))) БУДЬМО ГЕЙ "БУМ передбачає колективний перегляд. Але я дивлюся цю програму сам, щоби позбавити дитину можливості переглядати рекламні блоки, і відчуваю дискомфорт." -- я смотрю всегда коллективом с друзьями или с родителами ПОСТОЯННО, ещё ни разу не смотрел один. Где в БУМе рекламный блок? ХЗ кроме "Хортиці" наложенной на изображение и пятисекундной рекламкой ничего не замечал!!! "...і долають смугу перешкод в Аргентині заради... будьмо чесними: заради того, щоб поїхати в Аргентину й подолати там смугу перешкод. Бо, як уже писала «Телекритика», за ці стрибки їм не платять. Тому, можливо, гонораром за стрибки в грязюку для мешканців наших українських міст є сама можливість впасти в багно не в Житомирі, а за океаном." ------- ------ а кто бы не полетел, Я ЕЩЁ ХОЧУ!!! есть ещё Африка и Австралия)))) "значит нам туда дорога, значит нам туда дорога"
Правдолюбу
5144 дн. тому
А чего это вы,господин "один за всех" высказываетесь от имени всех читателей?Типа,читатели были лучшего о Кокотюхе мнения....Вы ,вообче,кто такой,чтобы за меня здесь расписываться?Проект-как игры в Интернете.Мне лично интересно,когда действие происходит здесь и сейчас,а не в Аргентине незнамо когда....Надоели со своими соревнованиями-битвами...Отстой.Хороший,видимо,откатик был...
Менталітетник
5144 дн. тому
Група симпатичних молодиків і молодиць чудово проводять свій час у чудовій місцині за тридев'ять земель від чудової Батьківщини, час від часу розважаючись чимось на кшталт змагань. Питання: а чому мільйонам співвітичизників, які не мають жодного шансу втрапити до вузького кола обмежених сучасних "мажорів", має бути цікаво спостерігати за перебігом цієї тусовки? Зовсім інша справа зі всілякими талант-шоу, які є логічним розвитком реаліті-шоу, їх головна принада - "на їх місці (в телевізорі) міг бути і я" або "вони такі самі, як я". Тому цільові аудиторії цих діаметрально протилежних ентертаймент-евентів протилежні. Хоча з точки зору менталітету титульної нації, талант-шоу має сприйматися набагато ліпше.
Александр
5144 дн. тому
Дебильный проект! Сколько народу покалечилось ни за фиг собачий... Молодняк прётся туда за славой во имя себя, а потом их вытаскивают на носилках из бассейна
Алегарф
5144 дн. тому
Да, действительно, это напоминает один из эпизодов "Фантоцци", там где директор компании был ярым фанатом велоспорта и все её сотрудники должны были участвовать в воскресных велогонках, ломали ноги, руки, бухгалтеров увозили с сердечными приступами... Бенкендорфовщина, одним словом. Буду болеть за Русю Писанку и свой родной город. ЧЕРКАССЫ, ВПЕРЁООД!!!
rider
5144 дн. тому
Андрій Кокотюха - вцілив точно в десятку! Браво!
Неня
5144 дн. тому
Ви помиляєтеся стосовно створених героїв БУМу, а точніше відсутності них, як таких. Моя молодша донька назвала свою нову ляльку Мірабелою, а старша мріє вийти заміж за Назара. Можливо і вам варто було б подитися БУМ в сімейному колі, або в колі друзів, вивільнивши свої емоції, щоб уникнути комплексів як наслідок стримання.... Не соромтеся себе, кричіть, стрибайте, радійте життю, любіть своє місто!!!!!!!!! А теперішнім і майбутнім героям БУМу не заважайте відчувати себе хоч на хвилинку справжніми героями!!!! :)))
sasha
5144 дн. тому
Автор говнюк
Bob
5144 дн. тому
Согласен с автором... не БУМ а какой-то пластилиновый отстой. Вайп-аут смотрится на порядок интереснее , без городов и каких-то противопоставляний одних америкосов другим. Просто люди , каждый сам за себя , соревнуются за деньги. Просто и весело ! А тут бенкендорфо-пафос , не понятно на чем основанный !
Бобрадзе
5144 дн. тому
Хорошая, остроумная заметка. "впасти в багно не в Житомирі, а за океаном" -- это вообще слоган.
adv
5144 дн. тому
странный уровень статьи как для телекритики - такого субъективизма давно не было. С каких пор телекритика стала "живым журналом", где каждый желающий может написать своё мнение - ребята вы работаете на индустрию, тут таких проколов не должно быть.
продажний кокотюха
5144 дн. тому
як товстий мільйонер, якій живе з нещадної експлуатації своїх рабів, якому платить СТБ лише за те, що він, тобто я, є, і який за чужий рахунок був усюди, крім Аргентини, можу сказати тільки дві речі, бо розмір правдивого коменту зобов`язує відреагувати: 1. чим більше рахують чужі гроші, тим більше їх є в того, в кого рахують, і тим менше в того, хто рахує. тому рахуйте мої гроші частіше - собі на збиток, як українець, потішуся з цього. 2. я багато читаю детективів про роздвоєння особистості. але фраза "читачі були про вас кращої думки" сигналізує про існування в окремо взятого анонімного правдоруба такого феномену, як розмноження особистості. це коли замість "я був кращої думки" згадуються мільйони розчарованих читачів. хоча одна людина - таки справді цілий народ... дякую за те, що стежите за моїми текстами.
Правдоруб
5144 дн. тому
Автор статті саме з тих людей, які не можуть і не хочуть щось зробити самі, але із ВЕЛИЧЕЗНИМ задоволенням критикують інших. Ну звичайно ж, треба було з кожного міста навесзи в Аргенитну хоча б тисячу вболівальників! Чужі ж гроші завжди легко рахувати. А чому Аргентина - тому що в Україні такого майданчика з перешкодами немає і ніколи не буде. Бо будувати його задля одного шоу - недоцільно, тому що дорого. Саме тому дурні інтерівці влаштували змагання на готовому майданчику в Аргентині, так само як розумні англійці, американці, австралійці тощо. Тільки ці розумники шоу проводили взагалі без трибун, без командного духу і в змаганнях брали участь такі ж звичаінй англійські, американські, австралійські тощо менеджери. І вони, як і учасники БУМу поїхали туди не задля 10000 фунтів, євро або доларів - а для того, щоб покорити цю дистанцію, пересилити себе і довести СОБІ, що він це може, що він це подолає. Чому ж Ви, пане Кокотюха, сидите у теплому кріслі, а не поіхали туди аби довести собі та іншим, що Ви щось більше, ніж такий собі ледачий товствий розумник, який сидить на канапі з пивом та хот-догом і, дивлячись футбол, голосно розповідає футболістам як треба пасувати і куди бити. І якщо Вашою однією мотивацією (припустимо, Вас би взяли до Аргентити бо судячи зі всього Вас, ВЕЛИКОГО ЖУРНАЛІСТА чомусь забули запросити :) було б прокататися за чужий рахунок куди-небудь (що Ви, мабуть, як більшість журналістів обожнюєте), то не треба інших людей рівняти із собою! Тому що вони краще за Вас! Я розумію, що Вам, мабуть, цю статтю проплатив СТБ (дуже вже Ви вихвалюєте їхній проект!). Але маю Вас розчарувати. Не стають його учасники народними героями. Бо їх глядач, переключившись на інше "талановите" або "співоче" шоу (яких в нас розвелося надто багато і які вже глядачі плутають між собою), на тий же БУМ, дуже швидко забуває. Хто пам"ятає учасників та переможців тієї ж фабрики зірок, народної зірки, танцюю, співаю, готую для тебе, інших талант-шоу окрім їхніх родичів та знайомих??? Лише лічені ОДИНИЦІ з них десь кудись пробиваються! А інші йдуть в забуття. І якщо Ви вже обливаєте лайном учасників БУМу, то так же само можна сказати і про учасників усіх талант-шоу. Гидко і соромно, пане кокотюха. Читачі були про Вас кращої думки... а Ви виявились звичайним продажним журналюгою.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду