Ведучими проекту «БУМ. Битва слов'ян» будуть Степан Казанін і Олена Говорова

19 Серпня 2010
13495
19 Серпня 2010
10:45

Ведучими проекту «БУМ. Битва слов'ян» будуть Степан Казанін і Олена Говорова

13495
Ведучими проекту «БУМ. Битва слов'ян» будуть Степан Казанін і Олена Говорова

Окрім Степана Казаніна, ведучою міжнародного проекту телеканалу «Інтер» «БУМ. Битва слов'ян» стане спортсменка, бронзова призерка Олімпійських ігор з легкої атлетики Олена Говорова, зазначено на сайті телеканалу.

 

Пані Говорова протягом тривалого часу була коментатором легкоатлетичних змагань на телеканалі «Мегаспорт», вела програму «День Олімпіади», присвячену Олімпійським іграм у Пекіні, а також проект «Олімпійські файли в особах».

 

У минулому сезоні ведучими проекту виступали Олександр Крикун, Степан Казанін і Валерія Ушакова.

 

БУМ - українська версія формату Wipeout («Повне знищення») компанії Endemol. Як повідомляла ТК, кастинг для другого сезону проекту «Битва українських міст» розпочався у липні 2010 року. У цьому сезоні БУМ набув міжнародного формату та змінив назву на «БУМ. Битва слов'ян».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - inter.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13495
Теги:
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кутузов
5011 дн. тому
Жаль не будет Ушаковой. Она стала профессионалом и сумела выучить аж три фразы, типа : "Ух ты!", "Кльово!", "Вы це бачилы?! Девочка была очень органичной в этой передачи и демонстрировала такую же тупость и бездарность, коковой является сама передача, вместе с ее создателями.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду