Команда Бенкендорфа підвищила частку БУМу

26 Квітня 2010
22519
26 Квітня 2010
18:00

Команда Бенкендорфа підвищила частку БУМу

22519
Команда Бенкендорфа підвищила частку  БУМу

25 квітня «Битва українських міст» за участю команди  медіагрупи «Інтера» під керівництвом тоді ще виконавчого директора Єгора Бенкендорфа взяла рейтинг 4,23%, частку 19,46%, за аудиторією «18+» загальнонаціональної панелі GFK.

 

У містах з населенням понад 50 тисяч показники проекту нижчі - рейтинг 4,2%, частка 17,68%. Минулої неділі програма мала нижчу частку 16,7% за загальнонаціональною панеллю та 17,24% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, БУМ - українська версія формату Wipeout компанії Endemol. Участь у програмі візьмуть 26 команд, що представлятимуть обласні центри України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22519
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Леди Гага
5124 дн. тому
Радости полные штаны. Что там собственно интеровского, кроме участников.
456
5125 дн. тому
программа фуфловая, только пыли много было. зато бабло освоили профессионально
ФУГАС
5126 дн. тому
Если бы они строили декорации , режиссировали , ставили свет и стояли за камерами тогда было бы да .А так просто работает бабло ,вывезенное из Украины.И эта статейка тоже заказуха за бабло.
123
5126 дн. тому
Это прорыв!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду