Перший випуск «РЕНТГЕНУ» із Вікторією Сюмар, 5 вересня 2009

3 Вересня 2009
11005
3 Вересня 2009
18:14

Перший випуск «РЕНТГЕНУ» із Вікторією Сюмар, 5 вересня 2009

11005
Перший випуск «РЕНТГЕНУ» із Вікторією Сюмар, 5 вересня 2009

Перша радіопрограма «Рентген» вийде в ефір на радіо «Промінь» у суботу, 5-го вересня, о 18:05.

 

В гостях у автора програми, огладча «Детектор медіа» Марини Бердичевської -  Вікторія Сюмар, директор Інституту масової інформації. Коментують: голова Бюро журналістських розслідувань «Свідомо» Єгор Соболєв, депутат від «НУ-НС» Володимир Ар'єв і журналіст Олександр Міхельсон.

 

Тема розмови: критерії якісних об'єктивних новин - яким чином звичайному читачу, слухачу, глядачу відрізнити їх від неякісного інформаційного продукту.

 

«Українські новини зосереджені на Печерському пагорбі столиці. Таке враження, що вся 50-мільйонна країна живе на Печерському пагорбі, а це - ненормально. Завдання журналістів сьогодні - зрозуміти, що їхня аудиторія - це громадяни України, а не одна людина чи 450 людей. Журналісти не повинні думати за людей. Люди самі вміють думати. І українці це не раз доводили», - зокрема сказала Вікторія Сюмар слухачам «Рентгену».

 

Перший «Рентген» слухай тут. Програма виходитиме в ефірі радіо «Промінь» щосуботи.

 

Програму створено в рамках проекту громадської організації Internews Network «У-Медіа» «Моніторинг дотримання журналістських стандартів та підвищення медіаграмотності широкого кола українських громадян», який «Детектор медіа» реалізує спільно з Інститутом масової інформації.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11005
Читайте також
20.01.2010 10:50
«Телекритика»
14 192
14.12.2009 18:01
«Телекритика»
20 107
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду