Телеканал ICTV2 покаже прем’єру третього сезону серіалу про рятівників «Виклик»

Телеканал ICTV2 покаже прем’єру третього сезону серіалу про рятівників «Виклик»

12 Червня 2024
724
12 Червня 2024
18:44

Телеканал ICTV2 покаже прем’єру третього сезону серіалу про рятівників «Виклик»

724
Серіал «Виклик» — перший український проєкт, що розповідає невигадані історії служби порятунку
Телеканал ICTV2 покаже прем’єру третього сезону серіалу про рятівників «Виклик»
Телеканал ICTV2 покаже прем’єру третього сезону серіалу про рятівників «Виклик»

В ефірі телеканалу ICTV2 відбудеться прем'єрний показ третього сезону багатосерійної екшн-драми про підрозділ ДСНС «Виклик». Це перший український проєкт, знятий у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій.

Кожна серія — новий виклик,  історія порятунку, де головним героям доводиться ризикувати власним життям, щоб допомогти іншим людям. Прем’єрні епізоди стартують з 17 червня о 20:00 на ICTV2.

Серіал «Виклик» — перший український проєкт, що розповідає невигадані історії служби порятунку. Кожний епізод – окремий сюжет і заснована на реальних подіях операція визволення, що здійснили герої. Пожежі, повені, вибухи, замінування, небезпечні ситуації у громадських місцях — і всюди на допомогу приходять пожежники, сапери і піротехніки, парамедики, психологи, водолази та інші рятівники й рятівниці.

У прем’єрному третьому сезоні на перший план вийдуть історії головних героїв-рятувальників. Чим вони живуть? Що мотивує їх щодня ризикувати власним життям, визволяючи незнайомих людей? Які таємниці вони приховують навіть від самих себе?

У нових епізодах майор ДСНС Руслан Водолага (Володимир Гончаров) зважиться знайти власну матір, яка багато років тому залишила його в сиротинці. Лейтенант Влад Макаров (Ярослав Шахторін) несподівано дізнається про існування зведеної сестри, а Анжела Кисла (Надія Хільська) закохається у колегу. 

Третій сезон, як і перші два, складатиметься з 40 епізодів. В нових серіях — ще більше історій порятунку, екшену, а також сюжетів про особисте життя героїв.

Зйомки «Виклику 3» відбувалися в Києві і області до повномасштабного вторгнення. В одній з головних ролей зіграв актор Олексій Хільський, який загинув у серпні 2023 року на Запорізькому напрямку, захищаючи нашу країну.

В головних ролях: Ірина Малигіна, Геннадій Попенко, Кирило Прокопчук, Володимир Гончаров, Дмитро Бурма, Володимир Осадчий, Євгенія Нечипоренко, Микола Грушковський та інші.

Читайте також: 

Фото: ICTV2

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
724
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду