24 квітня на ICTV2 — прем’єра кримінальної драми «Подвійні ставки» з Владом Никитюком у головній ролі

24 квітня на ICTV2 — прем’єра кримінальної драми «Подвійні ставки» з Владом Никитюком у головній ролі

12 Квітня 2024
1479
12 Квітня 2024
13:24

24 квітня на ICTV2 — прем’єра кримінальної драми «Подвійні ставки» з Владом Никитюком у головній ролі

1479
Головний герой серіалу — хлопець, який повернувся з фронту і кинув виклик кримінальним та корупційним колам столиці.
24 квітня на ICTV2 — прем’єра кримінальної драми «Подвійні ставки» з Владом Никитюком у головній ролі
24 квітня на ICTV2 — прем’єра кримінальної драми «Подвійні ставки» з Владом Никитюком у головній ролі

24 квітня канал ICTV2 почне показ восьмисерійної кримінальної драми «Подвійні ставки», повідомили «Детектору медіа» у пресслужбі каналу. У головній ролі — відомий актор і волонтер Влад Никитюк. Він зіграв хлопця, який повернувся з фронту і кинув виклик кримінальним та корупційним колам столиці.  

У перший же день повернення додому на очах Ігоря Шведова, як звати головного героя серіалу, вбивають старшого брата — його єдину рідну людину. Несподівано Ігор дізнається, що брат був впливовим кримінальним авторитетом, і починає підозрювати, що люди з братового кола — геть не ті, за кого себе видають. Щоб знайти вбивцю, герой іде на службу в поліцію та починає свою війну з організованою злочинністю і перевертнями в погонах.

«Кредо головного героя нового серіалу — доля обирає того, хто рішуче її змінює. І незважаючи на те, що “Подвійні ставки” писалися та знімалися ще до повномасштабного вторгнення, мені здається, це кредо ще більше відповідає сьогоднішньому внутрішньому настрою кожного українця. Боротися заради досягнення своєї мети, не втрачаючи моральних принципів, навіть якщо ти знаходишся на межі. Встановлювати справедливість попри всі складнощі. Шукати і боротися за “своє місце” та “своїх” людей», — розповіла головна продюсерка серіального напряму ICTV та ICTV2 Ірина Храновська.

У серіалі, крім Влада Никитюка, грають Олександр Мельник, Олексій Нагрудний, Яків Кучеревський, Анна Саліванчук, Артем Позняк, Валентин Томусяк, Анна Гуляєва, Сергій Коршиков, Олександра Сизоненко, Сергій Деньга та ін. Автор сценарію стрічки — Ігор Швецов, продюсер Олексій Терентєв.

«Обставини складаються так, що життя мого героя перетворюється на справжній детектив — він розбирається з загадками, захищає себе і дізнається, хто є ким насправді. Він не знає, кому можна довіряти, а кому ні, проте Шведов має чітку мотивацію діяти. Мені сподобався такий хід, це цікава і захоплююча історія», — каже про свого персонажа виконавець головної ролі Влад Никитюк.

«Серіал сподобається справжнім поціновувачам екшенів: масштабні бойові постановки, найсучасніші візуальні ефекти, гонитви, складні і небезпечні трюки. Операторкою “Подвійних ставок” виступила молода талановита Тетяна Дудник», — говорять творці стрічки.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що 16 квітня о 20:00 на ICTV2 відбудеться прем’єра детективного серіалу «Рубан». Глядачі побачать вісім серій про роботу кримінального психолога Гліба Рубана, який у процесі розкриття злочинів використовує своє знання тонкощів людської психології. Кожний епізод серіалу — нове розслідування.

Також ми писали про те, що 4 березня 2024 року в ефірі телеканалу ТЕТ стартував третій сезон комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки», StarLight Media запускає новий канал — «ICTV серіали», а телеканал HBO розірвав контракт із проросійським актором Мілошем Биковичем після критики з боку України.

Читайте також:

Фото: ICTV2 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1479
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду