ICTV2 покаже премʼєру концерту «Дизель шоу» до 9-річчя програми

ICTV2 покаже премʼєру концерту «Дизель шоу» до 9-річчя програми

30 Квітня 2024
561
30 Квітня 2024
19:00

ICTV2 покаже премʼєру концерту «Дизель шоу» до 9-річчя програми

561
Показ нового випуску гумористичної програми відбудеться на каналі 3 травня о 19:00.
ICTV2 покаже премʼєру концерту «Дизель шоу» до 9-річчя програми
ICTV2 покаже премʼєру концерту «Дизель шоу» до 9-річчя програми

В ефірі телеканалу ICTV2 3 травня о 19:00 покажуть прем'єру випуску гумористичної програми «Дизель шоу», яка у квітні цього року відзначила своє 9-річчя. Про це повідомила пресслужба мовника.

«Дев’ять років нас дивляться, нас показують на одному з головних телеканалів країни, замовляєть ще більше програм — це і є головний маркер популярності, того, що нас люблять і обирають глядачі», — прокоментував актор Євген Сморигін.

Як зазначила пресслужба ICTV2, у нових номерах команда сфокусує увагу на особистому житті персонажів, оскільки «в нашій реальності багато кумедного».

Нещодавно стало відомо, що серед приватних компаній, які ведуть бізнес із КВЕДом 90.01 «Організація театральної діяльності», у 2023 році найбільший чистий дохід отримали компанія «Перша концертна агенція» — 73,2 млн грн, ТОВ «Дизель Івент» — 50,9 млн грн і ТОВ «ВМФ Івент Груп» — 40,2 млн грн.

В YouControl звернули увагу, що у всіх компаніях з найбільшими доходами офіційно працює лише кілька людей. Так, за даними фінзвітності минулого року, у «Дизель Івент» офіційно працює одна людина.

Нагадаємо, у січні громадські організації «Детектор медіа» та «Інститут масової інформації» звернулись до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з приводу порушення закону «Про медіа», ознаки якого вони зафіксували в новорічному випуску «Дизель шоу», що вийшов на телеканалі ІСТV. Він був насичений пропагандою алкоголізму із залученням дітей, сексистськими і ксенофобними жартами та містив образи на адресу жителів окупованих територій. Про це йдеться у матеріалі «“Деган Шоу”. Як “Дизелі” ображають кримчан, жінок, євреїв та пропагують алкоголізм».

Читайте також:

Фото надала пресслужба каналду ICTV2

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
561
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду