Денис Попович іде з посади головного редактора інтернет-видання «Апостроф»

Денис Попович іде з посади головного редактора інтернет-видання «Апостроф»

4 Червня 2024
1540
4 Червня 2024
16:35

Денис Попович іде з посади головного редактора інтернет-видання «Апостроф»

1540
Разом з Поповичем з «Апострофа» пішли обидва його заступники
Денис Попович іде з посади головного редактора інтернет-видання «Апостроф»
Денис Попович іде з посади головного редактора інтернет-видання «Апостроф»

Журналіст Денис Попович 4 червня пішов з посади головного редактора інтернет-видання «Апостроф». Про це він повідомив у фейсбуку. 

«Інформую шановне товариство, що відсьогодні я більше не є головним редактором інтернет-видання “Апостроф”. Ця дуже важлива функція існувала паралельно з моїми виступами та коментарями на радіо та телебаченні. Я працював в “Апострофі” з невеликими перервами практично 10 років, від часу його заснування у 2014 році колективом “Ъ-Україна”. Так що можна сказати, що я був останнім з могікан», — пише журналіст.

Попович подякував усім, хто працював з ним поряд. 

У коментарі «Детектору медіа» Денис Попович повідомив, що разом з ним з «Апострофа» пішли обидва його заступники, а тому направленість інтернет-видання, безумовно, зміниться.

«Скільки залишиться журналістів та редакторів стрічки новин — мені невідомо. Знаю лише, що з кожним з них буде розмова й вони будуть ухвалювати для себе рішення. Я знаю, хто буде головним редактором сайту, більше того скажу, що він уже був ним — правда, доволі недовго. Подальші плани мені також відомі, але оскільки я більше не маю стосунку до видання, то з мого боку це було б некоректно коментувати.

Думаю, що нове керівництво вийде в публічний простір й оголосить усе, що вважатиме за потрібне. Мушу зазначити, що в мене не було конфліктів з новими власниками сайту (це не Василь Філіпчук! він давно не має стосунку до сайту “Апостроф”), я працював з ними протягом двох воєнних років. Але іноді треба відійти трохи в сторону, щоб подивитися на ситуацію, як то кажуть, згори», — каже Попович.

Нагадаємо, що у 2020 році очільником інтернет-видання «Апостроф»  став В’ячеслав Жайворонок – він виконував обов’язки головного редактора. 

В’ячеслав Жайворонок раніше працював у «Апострофі» першим заступником головного редактора, потім перейшов до видання «Обозреватель», а потім знову повернувся в «Апостроф».

Читайте також: 

Фото: Віталій Носач

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1540
Читайте також
05.07.2024 20:43
Мар'яна Зінченко
«Детектор медіа»
3 605
17.11.2023 13:48
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 670
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду