Тетяна Іванська стала ведучою «Апостроф TV»

Тетяна Іванська стала ведучою «Апостроф TV»

29 Жовтня 2020
4766

Тетяна Іванська стала ведучою «Апостроф TV»

4766
Раніше вона працювала на 5 каналі, «Інтері», «Ері ФМ», Чорноморській ТРК та «112 Україна».
Тетяна Іванська стала ведучою «Апостроф TV»
Тетяна Іванська стала ведучою «Апостроф TV»

Ведуча Тетяна Іванська буде вести денні прямоефірні студії «Апостроф Live». Проєкт виходить по буднях 10:00-13:00, 14:00-16:00 та 17:00-18:00. Про це 29 жовтня повідомив канал «Апостроф TV».

«Впевнена, наша редакційна політика буде сприяти всебічній професійній реалізації Тетяни», – сказала генеральна продюсерка «Апостроф TV» Ірина Король.

Тетяна Іванська народилася в 1982 році в пгт Клевенський, Саратовської області. У 2005 завершила Луцький Гуманітарний університет. У студентські роки працювала в регіональній пресі, згодом ведучою на ВОДТРК, співпрацювала з TVP-1. У 2005 потрапила на 5 канал, потім працювала на «РБК Україна», сценаристкою на каналі «Інтер», ведучою на «Ера ФМ», на Чорноморській ТРК та каналі «112 Україна».

Ведучою «112 Україна» пані Іванська стала 24 квітня 2017 року. Спершу вона вела програму «Вечірній прайм», потім «Голос народу» та марафону «Хто?» під час президентських виборів 2019 року.

Інформаційний телеканал «Апостроф TV», який у 2019 році отримав ліцензію на супутникове мовлення строком на 10 років, 1 червня 2020 року запустив мовлення на супутнику Astra 4aЛіцензіатом Нацради стало ТОВ «Апостроф ТВ». Власники цієї компанії – голова правління Міжнародного центру перспективних досліджень Василь Філіпчук (90%) і шефредакторка інтернет-видання «Апостроф» Світлана Шереметьєва-Турчин (10%). Компанію очолює Євгенія Малиновська. Генеральною продюсеркою каналу є Ірина Король.

Фото: Апостроф TV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4766
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду