Антон Середа став ведучим «Апостроф TV»

Антон Середа став ведучим «Апостроф TV»

16 Березня 2021
3041
16 Березня 2021
16:59

Антон Середа став ведучим «Апостроф TV»

3041
Дебют Середи в прямому ефірі телеканалу відбудеться 17 березня.
Антон Середа став ведучим «Апостроф TV»
Антон Середа став ведучим «Апостроф TV»

Антон Середа став ведучим денної студії «Апостроф Live». Про це «Апостроф TV» повідомив 16 березня.

Дебют Середи в прямому ефірі «Апостроф TV» відбудеться 17 березня о 12:00. 

«Ми надаємо Антону в ефірі повну творчу свободу, яка так цінується професіоналами. Я переконана, що наша співпраця буде плідною і взаємокорисною», – розповіла генеральна продюсерка «Апостроф TV» Ірина Король.

Антон Середа здобув освіту у Сумському державному педагогічному університеті та Малій академії наук України (Історія України, археологія).

Був ведучим програми «Квадратний метр» на «Інтері», передачі «Недільний офіс» на Новому каналі, прямих ефірів на телеканалі «112 Україна» і ранкового шоу «Доброго ранку, країно», яке виходить на каналі UA:Перший. Середа працював на К1, «Першому автомобільному», 5 каналі та в «Студії 1+1». Він заснував майстерню риторики «Середа», а також був актором і сценаристом.

17 березня 2020 року Антон Середа почав працювати на телеканалі NewsOne, разом з ведучою прямих ефірів і медичного проєкту «Політика здоров'я» – Ланою Шевчук. 

Інформаційний телеканал «Апостроф TV», який у 2019 році отримав ліцензію на супутникове мовлення строком на 10 років, 1 червня 2020 року запустив мовлення на супутнику Astra 4aЛіцензіатом Нацради стало ТОВ «Апостроф ТВ». Власники цієї компанії – голова правління Міжнародного центру перспективних досліджень Василь Філіпчук (90%) і шефредакторка інтернет-видання «Апостроф» Світлана Шереметьєва-Турчин (10%). Компанію очолює Євгенія Малиновська. Генеральною продюсеркою каналу є Ірина Король.

Фото: Апостроф TV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3041
Читайте також
23.04.2019 18:47
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
8 950
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду