Юрій Ігнат залишив посаду речника Повітряних сил ЗСУ

Юрій Ігнат залишив посаду речника Повітряних сил ЗСУ

16 Березня 2024
2093
16 Березня 2024
20:20

Юрій Ігнат залишив посаду речника Повітряних сил ЗСУ

2093
Командувач Повітряних сил України повідомив про переведення Ігната на інший напрямок роботи.
Юрій Ігнат залишив посаду речника Повітряних сил ЗСУ
Юрій Ігнат залишив посаду речника Повітряних сил ЗСУ

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив про переведення речника ПС Юрія Ігната на інший напрямок роботи. За його словами, Ігнат залишатиметься у складі Повітряних сил, але працюватиме на іншому напрямку. На якому саме, Олещук не уточнив.

«Сьогодні я подякую полковнику Юрію Ігнату уп’яте. Подякую за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил. Він залишатиметься у складі Повітряних Сил і працюватиме на іншому напрямку не менш успішно. Не сумніваюсь!» — написав Микола Олещук у телеграмі.

Юрій Ігнат — український військовий, кавалер ордена Данила Галицького. Став відомий громадськості як речник Повітряних сил ЗСУ під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Пресслужбу командування Повітряних сил Ігнат очолив у 2018 році. Перед тим був керівником відділу редакції Повітряних сил у газеті «Народна армія» Міністерства оборони, а ще раніше працював у виданні «Крила України».

Походить із сім’ї журналіста Роберта Ігната, який працював у виданнях «Молода Галичина» та «За вільну Україну». Дід Юрія Ігната, теж Юрій, брав участь у національно-визвольному русі, похований на Личаківському цвинтарі у Львові.

Нагадаємо, нещодавно Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський має карт-бланш на кадрові перестановки в армії.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що призваний до лав Збройних сил України за мобілізацією засновник та головний редактор «Новинарні» Дмитро Лиховій склав обов'язки речника оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія».

Фото: Командування Повітряних сил ЗСУ / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2093
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду