Олег Ніколенко залишив посаду речника МЗС України

Олег Ніколенко залишив посаду речника МЗС України

8 Березня 2024
1118
8 Березня 2024
18:43

Олег Ніколенко залишив посаду речника МЗС України

1118
Повідомивши про це у фейсбуку, прессекретар зовнішньополітичного відомства дав зрозуміти, що починає новий розділ у своїй кар’єрі дипломата.
Олег Ніколенко залишив посаду речника МЗС України
Олег Ніколенко залишив посаду речника МЗС України

Олег Ніколенко, який три з половиною роки був речником МЗС України, оголосив на своїй сторінці у фейсбуку, що йде з посади.

«Бути речником МЗС України для мене була велика честь та відповідальність. І я вдячний міністру Дмитру Кулебі за високу довіру і можливість весь цей час працювати разом», — написав Ніколенко.

Подякувавши команді пресслужби та колегам з профільного департаменту МЗС, дипломат підбив підсумок, що за час великої війни «разом ми вивели комунікації української дипломатії на глобальний рівень… і можемо пишатися, що нині наші підходи задають світові тренди, на них рівняються, вивчають та переймають в різних країнах світу».

Окремо ексречник подякував журналістам, підкресливши, що Україна тримається перед зовнішнім ворогом в тому числі й завдяки їхнім професіоналізму, праці та самовідданості. 

Олег Ніколенко дав зрозуміти, що наступне його місце роботи — також в орбіті МЗС. «Закінчення одного розділу означає початок нового. Розпочинаючи свій новий дипломатичний розділ, і надалі будемо максимально плідно працювати разом на благо інтересів нашої держави».

За даними джерела «Детектора медіа» в МЗС, про нову посаду Ніколенка стане відомо в понеділок. 

Читайте також:

 

Фото з фейсбук-сторінки Олега Ніколенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1118
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду