Ольга Захарова стала генеральною продюсеркою каналу «1+1 Україна»

Ольга Захарова стала генеральною продюсеркою каналу «1+1 Україна»

26 Квітня 2024
4183
26 Квітня 2024
15:33

Ольга Захарова стала генеральною продюсеркою каналу «1+1 Україна»

4183
Максим Кривицький, який раніше був генпродюсером «Плюсів», зосередиться на завданнях ТВ-бізнесу як пріоритетного напряму в «1+1 media», кажуть на каналі.
Ольга Захарова стала генеральною продюсеркою каналу «1+1 Україна»
Ольга Захарова стала генеральною продюсеркою каналу «1+1 Україна»

На «1+1 Україна» відбулися кадрові зміни — з 1 травня на посаді генеральної продюсерки телеканалу почне працювати Ольга Захарова, яка досі очолювала департамент зі стратегічного маркетингу «Плюсів».

Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі телеканалу, відзначивши, що Захарова має понад 25-річний досвід роботи в медіасфері. 

На каналі нагадали про те, що Ольга приєдналася до «1+1 media» в ролі директорки зі стратегічного маркетингу на початку 2023 року. І за цей час, відзначають на «Плюсах», вона добре впоралася з покладеними на неї завданнями, а саме — розробкою та втіленням загальної маркетингової стратегії групи у відповідь на нові виклики, продиктовані бізнес-інтересами компанії та повномасштабною війною.

«Впевнений, що Ольга Захарова, яка має колосальну експертизу в телевізійному сегменті та в медіа, впорається з покладеними на неї завданнями і в новій ролі», — прокоментував призначення генеральний директор «1+1 media» Ярослав Пахольчук, побажавши Захаровій комфортної взаємодії та високих показників.

Вона, своєю чергою, подякувала компанії за довіру та пропозицію «пройти разом складний шлях повернення каналу “1+1” лідерства». «Це не тільки місце в рейтингу, а й лідерство в діалозі з глядачем про складне, про нові сенси, цінності та наративи, про Україну майбутнього. Попереду багато викликів, але з командою плюсівців, талановитою і професійною, я вірю, все можливо», — сказала Ольга Захарова.

Максим Кривицький, який раніше був генпродюсером каналу та керівником телевізійного бізнесу «1+1 media», зосередиться на завданнях саме ТВ-бізнесу як пріоритетного напряму компанії.

«Телеканал “1+1 Україна” потребує трансформацій і якісних змін, щоб знову здобути лідерські позиції і дати українцям емоції, яких вони потребують. Тому маємо посилювати команду телеканалу найкращими. Ольга Захарова свого часу стояла біля витоків “1+1”, і я переконаний, що цей унікальний досвід точно стане нам в нагоді», — розповів Максим Кривицький.

Посада програмного директора телеканалу «1+1 Україна» наразі вакантна, на неї шукають кандидатів.

Нагадаємо, Ольга Захарова розпочала професійну кар’єру в 1995 році в телекомпанії «Нова мова». З 1997 до 2008 року працювала на посаді креативної директорки «1+1», де разом з командою створювала бренд телеканалу. Свого часу очолювала дирекції зі стратегічного  маркетингу в  різних медіакомпаніях, зокрема у «Медіа Група Україна» (з 2011 до 2018), а з 2019 року обіймала позицію директорки з корпоративних комунікацій Групи ДТЕК.

Про те, як Ольга Захарова створювала артслужбу «1+1», читайте в інтерв'ю «Детектору медіа» від 2009 року.

У січні 2023 року Захарова повернулась до компанії «1+1», очоливши новостворений департамент зі стратегічного маркетингу. У її підпорядкування тоді ввійшли корпоративні комунікації, координація контентної стратегії, управління досліджень і маркетингові та піар-функції всіх підрозділів «1+1 media». Про торішнє повернення до компанії, війну, зміни інтересів глядачів і роботу з брендом «1+1» Ольга розповіла «Детектору медіа» в інтерв’ю «Глядачі 1+1 мають дивитися на різних майданчиках те, що до війни було на одному. Для нас це виклик».

Фото надане пресслужбою «1+1 media»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4183
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду