30 березня на «1+1 Україна» — прем’єра серіалу «Тільки живи», який зняв режисер Заза Буадзе

30 березня на «1+1 Україна» — прем’єра серіалу «Тільки живи», який зняв режисер Заза Буадзе

5 Березня 2024
4100
5 Березня 2024
12:04

30 березня на «1+1 Україна» — прем’єра серіалу «Тільки живи», який зняв режисер Заза Буадзе

4100
У серіалі знялися Максим Самчик, Дарія Творонович, Григорій Бакланов, Наталія Сумська, Олександр Форманчук та інші.
30 березня на «1+1 Україна» — прем’єра серіалу «Тільки живи», який зняв режисер Заза Буадзе
30 березня на «1+1 Україна» — прем’єра серіалу «Тільки живи», який зняв режисер Заза Буадзе

30 березня о 19:00 на «1+1 Україна» відбудеться прем’єра серіалу «Тільки живи». Про це канал повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.

Серіал «Тільки живи» став одним із переможців конкурсу на виробництво аудіовізуальних творів, який ДП «‎Мультимедійна платформа іномовлення України» провело у травні 2023-го. У конкурсі проєкт фігурував під робочою назвою «Операція “Добрий вечір”». На виробництво 4-серійного драмеді-серіалу ТОВ «‎Три-я-да Продакшн» отримав 7,8 млн грн.

Режисер — Заза Буадзе (фільми «Мій карпатський дідусь», «Мати Апостолів», «Позивний Бандерас», «Червоний» та ін.). Над сценарієм працював український письменник Тарас Антипович (фільм «Чорний ворон»). Продюсери — Сергій Баранов та Ігор Волков, виконавчий продюсер — Сергій Купрін.

За сюжетом, молодий режисер Вітька мріє зняти круте кіно та потрапити на червоні хідники міжнародних фестивалів. Але всі сподівання руйнує повномасштабне вторгнення, і тепер йому доводиться переглянути свої плани та цінності. Незадовго до подій він зустрічає активістку Олексу, в яку закохується. Дівчина вирушає на фронт, і в пошуках її Вітька спершу починає займається волонтерством, а згодом опиняється у складі загону українського командира Чумака. Тут він опановує нові навички: від тримання зброї до керування дроном і стає учасником важливої операції, яка розставляє крапки над «і» в давньому протистоянні українського та російського офіцерів. 

У головних ролях — Максим Самчик (серіал «Коло омани») та Дарія Творонович. Також у серіалі «Тільки живи» знялися Григорій Бакланов (серіал «Спіймати Кайдаша»), народні артисти України Наталія Сумська та Олександр Форманчук (серіал «Сага»).

Наталія Сумська в серіалі «Тільки живи»

У зйомках воєнних сцен у серіалі «Тільки живи» були задіяні професійні військові. На знімальному майданчику також працювали військові консультанти, зокрема інструктор з «Азову». 

Читайте також:

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв, що 4 березня в ефірі телеканалу ТЕТ стартував третій сезон комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки». 

Також ми писали, що StarLight Media запускає новий канал — «ICTV серіали».

Телеканал HBO розірвав контракт із проросійським актором Мілошем Биковичем після критики з боку України.

27 лютого на телеканалі ICTV2 розпочався серіальний прем’єрний сезон. Він стартував з популярного судово-медичного детективу «Розтин покаже».

Фото: «1+1»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4100
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду