На ICTV2 стартує показ першої серіальної прем’єри року — «Розтин покаже 3»

На ICTV2 стартує показ першої серіальної прем’єри року — «Розтин покаже 3»

27 Лютого 2024
3274
27 Лютого 2024
18:25

На ICTV2 стартує показ першої серіальної прем’єри року — «Розтин покаже 3»

3274
Дії стрічки відбуваються в Україні під час війни: персонажі борються з ворогами, підтримують військових та країну, розкривають злочини.
На ICTV2 стартує показ першої серіальної прем’єри року — «Розтин покаже 3»
На ICTV2 стартує показ першої серіальної прем’єри року — «Розтин покаже 3»

У вівторок, 27 лютого, на телеканалі ICTV2 розпочинається серіальний прем’єрний сезон. Він стартує з популярного судово-медичного детективу «Розтин покаже». Про це «Детектор медіа» дізнався з пресрелізу компанії Starlight Media.

Дії серіалу відбуваються в Україні під час війни: персонажі борються з ворогами, підтримують військових і країну, розкривають злочини. 

Попередній сезон проєкту, який є продуктом спільного виробництва телеканалу ICTV2 та кінокомпанії Mamas Film Production, транслювався в ефірі каналу в січні-травні 2023 року, вийшов у лідери слоту серед усіх телеканалів за чоловічою аудиторією і мав високі цифри переглядів.

У нових реаліях головні герої — слідчий Олег Гончар у виконанні Артемія Єгорова і судмедекспертка Яна Гончар, яку грає Ольга Гришина, — й надалі розкриватимуть найскладніші справи, а заразом, як розповіли автори проєкту, намагатимуться розібратися у своїх заплутаних стосунках.

«Моя героїня в новому сезоні стане більш м’якою, не такою категоричною. Однак у неї так само будуть “гойдалки” в стосунках з чоловіками. До того ж  у стрічці з’явиться нова героїня, яка ускладнить життя моєї Яни», — ділиться акторка Ольга Гришина.

У новому сезоні глядачі знову побачать коханого Яни — прокурора Іллю Левченка, якого зіграв актор Тарас Цимбалюк. У минулому сезоні він отримав смертельне поранення, але може або прийти до Яни уві сні, або якимось дивним чином ожити. Автори серіалу тримають інтригу.

За романтичний складник відповідатиме нова головна героїня Даша. Її зіграла відома акторка Ольга Атанасова, яка розповідає: «Даша — молода, з характером. Вона сильна, сама заробляє, має бізнес, волонтерить. Мені близькі її цілеспрямованість і енергетика: я також не люблю сидіти склавши руки».

«Оновиться і склад бюро. Лаборант Ростик пішов на фронт — як і актор Михайло Досенко, який зараз захищає нашу країну. Його у серіалі замінить екранний брат Святослав, або Свят (Федір Гуринець). Дотепний, молодий, з почуттям гумору, він внесе в життя відділку більше іронії та жартів. Бюро очолить новий шеф — розумний і спокійний Трохимич (Сергій Деньга). Йому випаде не тільки керувати справами, але й виступати модератором для своїх колег», — розповідають творці проєкту.

Також у новому сезоні ролі виконуватимуть актори Ігор Портянко, Яків Кучеревський, Костянтин Октябрський та інші.

Режисери серіалу — Олександр Кірієнко, Дмитро Андріянов, Ганна Гресь, Євген Чернишов.

Продюсери — Дмитро ХрипунІрина Храновська, Анастасія ШтейнгаузМарина Квасова, Алла Липовецька.

Прем’єрні серії третього сезону детективу «Розтин покаже» виходитимуть о 20:00.

Раніше повідомлялось про те, що створений під час повномасштабної війни телеканал ICTV2 відзначив свою першу річницю. Він повернув на екрани найпопулярніші проєкти каналу ICTV, який до Перемоги транслюватиме телемарафон «Єдині новини».

Фото: Starlight Media

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3274
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду