detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
05.03.2024 12:04
30 березня на «1+1 Україна» — прем’єра серіалу «Тільки живи», який зняв режисер Заза Буадзе
30 березня на «1+1 Україна» — прем’єра серіалу «Тільки живи», який зняв режисер Заза Буадзе
У серіалі знялися Максим Самчик, Дарія Творонович, Григорій Бакланов, Наталія Сумська, Олександр Форманчук та інші.

30 березня о 19:00 на «1+1 Україна» відбудеться прем’єра серіалу «Тільки живи». Про це канал повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.

Серіал «Тільки живи» став одним із переможців конкурсу на виробництво аудіовізуальних творів, який ДП «‎Мультимедійна платформа іномовлення України» провело у травні 2023-го. У конкурсі проєкт фігурував під робочою назвою «Операція “Добрий вечір”». На виробництво 4-серійного драмеді-серіалу ТОВ «‎Три-я-да Продакшн» отримав 7,8 млн грн.

Режисер — Заза Буадзе (фільми «Мій карпатський дідусь», «Мати Апостолів», «Позивний Бандерас», «Червоний» та ін.). Над сценарієм працював український письменник Тарас Антипович (фільм «Чорний ворон»). Продюсери — Сергій Баранов та Ігор Волков, виконавчий продюсер — Сергій Купрін.

За сюжетом, молодий режисер Вітька мріє зняти круте кіно та потрапити на червоні хідники міжнародних фестивалів. Але всі сподівання руйнує повномасштабне вторгнення, і тепер йому доводиться переглянути свої плани та цінності. Незадовго до подій він зустрічає активістку Олексу, в яку закохується. Дівчина вирушає на фронт, і в пошуках її Вітька спершу починає займається волонтерством, а згодом опиняється у складі загону українського командира Чумака. Тут він опановує нові навички: від тримання зброї до керування дроном і стає учасником важливої операції, яка розставляє крапки над «і» в давньому протистоянні українського та російського офіцерів. 

У головних ролях — Максим Самчик (серіал «Коло омани») та Дарія Творонович. Також у серіалі «Тільки живи» знялися Григорій Бакланов (серіал «Спіймати Кайдаша»), народні артисти України Наталія Сумська та Олександр Форманчук (серіал «Сага»).

Наталія Сумська в серіалі «Тільки живи»

У зйомках воєнних сцен у серіалі «Тільки живи» були задіяні професійні військові. На знімальному майданчику також працювали військові консультанти, зокрема інструктор з «Азову». 

Читайте також:

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв, що 4 березня в ефірі телеканалу ТЕТ стартував третій сезон комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки». 

Також ми писали, що StarLight Media запускає новий канал — «ICTV серіали».

Телеканал HBO розірвав контракт із проросійським актором Мілошем Биковичем після критики з боку України.

27 лютого на телеканалі ICTV2 розпочався серіальний прем’єрний сезон. Він стартував з популярного судово-медичного детективу «Розтин покаже».

Фото: «1+1»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY