На ютубі вийшов перший епізод документального серіалу «Військова»

На ютубі вийшов перший епізод документального серіалу «Військова»

22 Лютого 2024
203
22 Лютого 2024
09:52

На ютубі вийшов перший епізод документального серіалу «Військова»

203
Серіал презентували напередодні річниці повномасштабного російського вторгнення.
На ютубі вийшов перший епізод документального серіалу «Військова»
На ютубі вийшов перший епізод документального серіалу «Військова»

В Україні до другої річниці повномасштабного російського військового вторгнення презентували документальний серіал «Військова», в якому представлені реальні історії жінок, що стали на захист держави. Перший епізод серіалу, присвячений військовослужбовиці з позивним Fox виклали на ютубі. Про це повідомила FILM.UA Group, що створила серіал у співпраці із агенцією Brandly.

Проєкт має на меті допомогти глядачам краще зрозуміти мотивацію, переживання й почуття жінок, які пішли на військову службу.

«Ці сміливі героїні розкажуть нам, як ухвалили рішення долучитися до війська, яким було їхнє життя "до", як в умовах служби вони підтримують свій психологічний стан, про проблеми з дискримінацією жінки-військової. А також охопить багато інших тем, серед яких, безперечно, мужність, боротьба й відданість рідній країні», — зазначили у FILM.UA Group.

Головною героїнею першого випуску документального серіалу стала військова на позивний Fox. До служби вона була тренеркою з тайського боксу, чемпіонкою Європи, і власницею школи з тайського боксу. Зараз воює в складі 3-ої ОШБр в штурмовому підрозділі.

«Коли FOX йде з нами на штурм, то це +100 до сміливості і +100 до живучості», — говорять про неї у підзрозділі.

Нагадаємо, рух «Veteranka» запустив  подкаст «На рівні», у якому про власний досвід служби на найгарячіших напрямках розповідають військовослужбовиці різних спеціальностей.

Фото: скриншот / FILM.UA Group

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
203
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду