Володимир Зеленський дав інтерв’ю американському телеканалу Fox News

Володимир Зеленський дав інтерв’ю американському телеканалу Fox News

22 Лютого 2024
2956
22 Лютого 2024
09:01

Володимир Зеленський дав інтерв’ю американському телеканалу Fox News

2956
Розмову покажуть у програмі Брета Баєра «Спеціальний репортаж», яка вийде 23 лютого о першій годині ночі за київським часом.
Володимир Зеленський дав інтерв’ю американському телеканалу Fox News
Володимир Зеленський дав інтерв’ю американському телеканалу Fox News

Американський телеканал Fox News анонсував інтерв’ю з Президентом України Володимиром Зеленським. У ньому йтиметься про дебати в Конгресі щодо фінансової допомоги Україні, річницю повномасштабної війни та відхід українських військ з Авдіївки.

Розмовляв з українським президентом провідний політичний ведучий Fox News Брет Баєр. Запис відбувся за два з половиною кілометри від російських позицій, зазначається у повідомленні телеканалу.

«Це перше інтерв’ю з українським президентом на лінії фронту від початку повномасштабної війни», — підкреслює американське медіа. Хоча сам Баєр кілька разів брав інтерв'ю в Зеленського. Востаннє це було у грудні минулого року.

Інтерв'ю вийде в програмі Брета Баєра «Спеціальний репортаж» 22 лютого о 18:00 за східноамериканським часом. За київським часом це буде перша година ночі 23 лютого. 

Як повідомлялось раніше, 14 березня 2023 року Зеленський провів розмову з тодішнім власником Fox News Рупертом Мердоком. Про це він повідомив у своєму вечірньому відеозверненні, нагадавши, що за рік перед тим саме в цей день під обстріл російських військових у Київській області, у Горенці, потрапила група журналістів, що працювала для Fox. Тоді загинули Пʼєр Закржевський та Олександра Кувшинова, був важко поранений Бенджамін Холл. 

Згодом Бенджамін Холл випустив книгу під назвою «Врятований». У листопаді 2023 року Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Холлом і вручив йому орден «За заслуги» ІІІ ступеня. 

Нагадаємо, у травні 2023 року телекомпанія Fox News оголосила про те, що припиняє співпрацю з телеведучим Такером Карлсоном. На каналі не пояснили причин такого рішення. Згодом Карлсон звинуватив телеканал Fox News у шахрайстві та порушенні контракту.

Невдовзі Fox News надіслала Карлсону лист із вимогою відмовитися від його нового шоу, яке він почав транслювати в соцмережі Х. Однак ведучий не припинив випускати програму. У липні Fox News оголосила, що місце Карлсона у праймтаймі посяде Джессі Вотерс.

На початку лютого 2024 року ексведучий телеканалу Fox News Такер Карлсон взяв інтерв’ю  у Володимира Путіна в Москві.

Читайте також:

На фото — запис інтерв’ю з Володимиром Зеленським

Фото: Fox News

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2956
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду