detector.media
Віра Крайня
«Детектор медіа»
22.02.2024 09:01
Володимир Зеленський дав інтерв’ю американському телеканалу Fox News
Володимир Зеленський дав інтерв’ю американському телеканалу Fox News
Розмову покажуть у програмі Брета Баєра «Спеціальний репортаж», яка вийде 23 лютого о першій годині ночі за київським часом.

Американський телеканал Fox News анонсував інтерв’ю з Президентом України Володимиром Зеленським. У ньому йтиметься про дебати в Конгресі щодо фінансової допомоги Україні, річницю повномасштабної війни та відхід українських військ з Авдіївки.

Розмовляв з українським президентом провідний політичний ведучий Fox News Брет Баєр. Запис відбувся за два з половиною кілометри від російських позицій, зазначається у повідомленні телеканалу.

«Це перше інтерв’ю з українським президентом на лінії фронту від початку повномасштабної війни», — підкреслює американське медіа. Хоча сам Баєр кілька разів брав інтерв'ю в Зеленського. Востаннє це було у грудні минулого року.

Інтерв'ю вийде в програмі Брета Баєра «Спеціальний репортаж» 22 лютого о 18:00 за східноамериканським часом. За київським часом це буде перша година ночі 23 лютого. 

Як повідомлялось раніше, 14 березня 2023 року Зеленський провів розмову з тодішнім власником Fox News Рупертом Мердоком. Про це він повідомив у своєму вечірньому відеозверненні, нагадавши, що за рік перед тим саме в цей день під обстріл російських військових у Київській області, у Горенці, потрапила група журналістів, що працювала для Fox. Тоді загинули Пʼєр Закржевський та Олександра Кувшинова, був важко поранений Бенджамін Холл. 

Згодом Бенджамін Холл випустив книгу під назвою «Врятований». У листопаді 2023 року Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Холлом і вручив йому орден «За заслуги» ІІІ ступеня. 

Нагадаємо, у травні 2023 року телекомпанія Fox News оголосила про те, що припиняє співпрацю з телеведучим Такером Карлсоном. На каналі не пояснили причин такого рішення. Згодом Карлсон звинуватив телеканал Fox News у шахрайстві та порушенні контракту.

Невдовзі Fox News надіслала Карлсону лист із вимогою відмовитися від його нового шоу, яке він почав транслювати в соцмережі Х. Однак ведучий не припинив випускати програму. У липні Fox News оголосила, що місце Карлсона у праймтаймі посяде Джессі Вотерс.

На початку лютого 2024 року ексведучий телеканалу Fox News Такер Карлсон взяв інтерв’ю  у Володимира Путіна в Москві.

Читайте також:

На фото — запис інтерв’ю з Володимиром Зеленським

Фото: Fox News

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY