Fox News обрав нового ведучого в прайм-тайм замість Такера Карлсона

Fox News обрав нового ведучого в прайм-тайм замість Такера Карлсона

4 Липня 2023
2242

Fox News обрав нового ведучого в прайм-тайм замість Такера Карлсона

2242
Як зазначає The Guardian, ведучий Джессі Вотерс відомий своїм агресивним стилем інтерв’ю. Зокрема, він неодноразово викликав негативну реакцію через ксенофобію, сексистську риторику та висловлювання, які посилюють расові стереотипи, в ефірі.
Fox News обрав нового ведучого в прайм-тайм замість Такера Карлсона
Fox News обрав нового ведучого в прайм-тайм замість Такера Карлсона

Компанія Fox News оголосила, що місце ексведучого каналу Такера Карлсона у праймтайм займе Джессі Вотерс. Про це повідомив The Guardian.

Як зауважує The Guardian, Вотерс відомий своїм агресивним стилем інтерв’ю. Він неодноразово викликав негативну реакцію через ксенофобію, сексистську риторику та висловлювання, які посилюють расові стереотипи, в ефірі.

Зокрема, нещодавно ведучий в одній з програм під час обговорення проблеми безпритульності у Сан-Франциско назвав людей, які не мають житла, «мішками з плоттю, що мутують на тротуарі».

У Fox News кажуть, що Вотерс надасть «свіжий погляд на головні події дня, беручи інтерв’ю у ньюзмейкерів з усієї країни».

Натомість ексведучий Fox News Такер Карлсон 7 червня повернувся з новим шоу у твітері. У першому випуску, зокрема, він відстоював російську дезінформацію, начебто це Україна підірвала Каховську ГЕС та «Північний потік», розкритикував підтримку Україні, висміяв президента Володимира Зеленського, звинуватив його у «вбивстві населення» та заявив, що НЛО існує.

Невдовзі Fox News надіслала Карлсону лист із вимогою відмовитися від нового шоу. Однак ведучий не припинив випускати програму. Наразі вона налічує 8 епізодів. Останній випуск з'явився на сторінці Карлсона 1 липня. 

Нагадаємо, у травні цього року телекомпанія Fox News оголосила про те, що припиняє співпрацю з телеведучим Такером Карлсоном. У заяві Fox News було сказано, що телеканал та Карлсон «домовились про припинення співпраці». На каналі не пояснили причин такого рішення. Згодом Карлсон звинуватив телеканал Fox News у шахрайстві та порушенні контракту.

Фото: John Lamparski / Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2242
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду