8 грудня на СТБ — прем'єра телепроєкту про стосунки «Він вона шоу»

8 грудня на СТБ — прем'єра телепроєкту про стосунки «Він вона шоу»

6 Грудня 2023
2247
6 Грудня 2023
15:48

8 грудня на СТБ — прем'єра телепроєкту про стосунки «Він вона шоу»

2247
У першому випуску гості програми разом із ведучим Григорієм Решетником обговорять проблему стосунків на відстані.
8 грудня на СТБ — прем'єра телепроєкту про стосунки «Він вона шоу»
8 грудня на СТБ — прем'єра телепроєкту про стосунки «Він вона шоу»

8 грудня о 22:00 в ефірі СТБ відбудеться прем’єра студійного проєкту про стосунки «Він вона шоу». Про це канал повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.

«Щоп’ятниці в ефірі програми улюблені телеведучі, артисти, актори та інфлюенсери ділитимуться власним досвідом і обговорюватимуть гострі теми, аби з'ясувати відповіді на найбільш актуальні питання в парах. Деякі зізнання прозвучать вперше саме в цій студії», — анонсують творці програми.

Вона також зазначають, що мета «Він вона шоу» — не продемонструвати протистояння чоловіка та жінки, а навпаки — допомогти глядачам знайти власну формулу щасливих стосунків, уникнути стереотипного розмежування між чоловіками і жінками та показати, що відкрите обговорення — це найкоротший шлях до порозуміння партнерів. 

У першому випуску гості програми — психолог Андрій Жельветро, танцівниця Ілона Гвоздьова, співак Влад Дарвін та інші — разом із ведучим Григорієм Решетником обговорять проблему стосунків на відстані.

За словами директорки творчої студії, що створює проєкт, Анни Калини, це буде відвертий діалог про стосунки на відстані та спільний бюджет, про одруження в час війни та цивільний шлюб, про те, хто має заробляти більше, чи можна пробачити зраду, як пережити розлучення тощо.

Як повідомляв «Детектор медіа» раніше, телеканал СТБ і StarLight Production розпочали виробництво чотирисерійної гостросюжетної мелодрами «Кришталеві джерела».

Сайт інформаційної програми «Вікна-новини» на СТБ додав можливість аудіовідтворення новин.

СТБ та громадська організація «Безбар’єрність» створили серію роликів «Спілкування з Нескореними», присвячених правилам спілкування з ветеранами та ветеранками.

Фото надала пресслужба СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2247
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду