Freemantle та СТБ створили документальний фільм, присвячений учасникам проєкту «Україна має талант»

Freemantle та СТБ створили документальний фільм, присвячений учасникам проєкту «Україна має талант»

25 Липня 2023
5919
25 Липня 2023
16:43

Freemantle та СТБ створили документальний фільм, присвячений учасникам проєкту «Україна має талант»

5919
«Got Talent» вперше отримає продовження в міжнародному документальному фільмі.
Freemantle та СТБ створили документальний фільм, присвячений учасникам проєкту «Україна має талант»
Freemantle та СТБ створили документальний фільм, присвячений учасникам проєкту «Україна має талант»

Дистриб’ютор та правовласник формату Freemantle у співпраці з телеканалом СТБ створив документальний фільм, присвячений учасникам проєкту «Україна має талант».

В ефірі СТБ прем’єра міжнародного фільму «Сила таланту» відбудеться в День незалежності України, 24 серпня, о 22.00.  

У фільмі покажуть, як учасники проєкту живуть, борються, працюють в час повномасштабної війни та захоплюють серця світової аудиторії завдяки міжнародним версіям формату. 

«В час повномасштабної війни, коли Україна продовжує щоденну боротьбу за свою свободу, життя та безпеку всієї Європи, талановиті українці не припиняють наполегливої роботи у культурній площині. Серед вибухів і ракетних обстрілів, в окупації та у вимушеному переселенні, вони зберігають силу свого таланту і використовують її на всіх сценах світу, щоб привернути увагу мільйонів до української історії», — говориться у релізі Starlight Media. 

«Разом із партнерами ми обговорювали, як багато талановитих українців зараз беруть участь у версіях Got Talent по всьому світу. Так виникла ідея, що перетворилась в унікальний кейс ко-продакшну документального фільму, який ми реалізуємо в співробітництві з Freemantle. Фільм створюється нашою командою СТБ з консультаціями британських продюсерів з виробничого департаменту Fremantle. Вони мають визначний досвід в роботі з адаптації локальних версій формату, тож у нашого проєкту великий потенціал для широкої аудиторії в різних країнах. Ми бачимо, що документальні фільми з України продовжують мати високий попит на міжнародному ринку і радіємо, що в цьому партнерстві, ми зможемо показати ці реальні історії надзвичайних українців світові», – говорить Ася Батаєва-Докаленко, директорка з монетизації Starlight Media.

«Це дуже потужний і важливий для нас проєкт. Ми вдячні Freemantle за те, що розкажемо цю історію українських талантів світу разом. Це цінний знак міжнародної підтримки та віри в нашу перемогу. Україна має талант – отже, має майбутнє. І силою нашого таланту ми можемо створити саме той світ, на який заслуговують українці», — коментує генеральна директорка телеканалу СТБ Людмила Семчук

«...Цей фільм про те, що попри велику війну Україна у світі представлена не лише фотографіями та відео страшних руйнувань, а й талантами самих українців, які вражають увесь світ», — зазначає генеральна продюсерка виробництва програм телеканалу СТБ Наталя Франчук. 

Got Talent — шоу талантів без обмежень щодо віку, умінь і без культурних кордонів.  З моменту запуску в 2006 році це велике сімейне шоу відзначене багатьма нагородами. Створений Саймоном Коуелом і співвласником Syco Entertainment і Fremantle, Got Talent транслювався в 194 країнах, має оригінальні версії в 73 країнах, його переглянули понад мільярд глядачів у всьому світі. 

Fremantle є глобальним дистриб’ютором як формату Got Talent, так і фільму «Сила таланту». 

Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках телеканалу СТБ:

а також на сторінках групи Starlight Media:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5919
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду