СТБ розпочав зйомки чотирисерійної гостросюжетної мелодрами «Кришталеві джерела»

СТБ розпочав зйомки чотирисерійної гостросюжетної мелодрами «Кришталеві джерела»

19 Жовтня 2023
6084
19 Жовтня 2023
17:53

СТБ розпочав зйомки чотирисерійної гостросюжетної мелодрами «Кришталеві джерела»

6084
В ефірі каналу мінісеріал з’явиться наступного року.
СТБ розпочав зйомки чотирисерійної гостросюжетної мелодрами «Кришталеві джерела»
СТБ розпочав зйомки чотирисерійної гостросюжетної мелодрами «Кришталеві джерела»

Телеканал СТБ і StarLight Production розпочали виробництво чотирисерійної гостросюжетної мелодрами «Кришталеві джерела». Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі StarLight Media.

Зйомки відбуватимуться в Києві та Київській області і триватимуть протягом жовтня-листопада. Глядачі побачать новий серіал уже наступного року в етері телеканалу СТБ. 

За сюжетом стрічки 32-річна викладачка дитячої хореографії Ліза Кохач дізнається, що має стати опікункою 10-річної племінниці, про яку до того нічого не знала. Ліза опиняється у великому занедбаному будинку на березі мальовничого озера «Кришталеві джерела», який має дістатися майбутньому опікуну. Але виявляється, що на будинок, як і на опікунство, є ще один претендент — дядько Нелі Михайло Столяр. Боротьба за племінницю зводить їх під одним дахом і розпалює заборонені почуття двох суперників. 

У головних ролях — Катерина Варченко, Сергій Стрельников, Марія Мархай, Вікторія Литвиненко, Руслан Мірошниченко, Сергій Кучеренко.

«Наша історія, як завжди, про кохання, для якого можливо все. Яке ми не завжди здатні розпізнати одразу. Заради якого спочатку доводиться зустрітися зі своїми сумнівами і мати сміливість сказати “так” своїм почуттям», — коментує головну ідею стрічки креативна продюсерка Оксана Кукоба

За її словами, оскільки йдеться про гостросюжетну мелодраму, серіал буде насичений подіями та інтригами, а отже разом з любов’ю на героїню очікують небезпека та загроза. 

Творча група мелодрами «Кришталеві джерела»: креативна продюсерка — Оксана Кукоба, авторка сценарію — Анна Смірнова, лінійний продюсер проєкту — Віктор Швець, виконавчі продюсерки — Діана Новик і Ольга Ковпоша, режисер-постановник — Максим Мехеда, оператор-постановник — Олександр Гребенніков, художниця-постановниця — Діана Тодоратьєва.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що 9 жовтня на каналі «1+1 Україна» стартував серіал «Жіночий лікар. Нове життя». Про нього можна прочитати тут.

Також ми писали про те, що на каналі ТЕТ 6 листопада о 19:00 відбудеться прем’єра комедійного серіалу «Волонтери», а на  Megogo стартує четвертий сезон серіалу «Спадкоємці», озвучений українською.

Фото: СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6084
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду