Коломойського знову не відпустили під домашній арешт

Коломойського знову не відпустили під домашній арешт

10 Листопада 2023
724
10 Листопада 2023
12:24

Коломойського знову не відпустили під домашній арешт

724
Адвокати переконували у погіршенні стану здоров’я співвласника «1+1».
Коломойського знову не відпустили під домашній арешт
Коломойського знову не відпустили під домашній арешт

10 листопада Шевченківський районний суд міста Києва відхилив клопотання про зміну запобіжного заходу бізнесмену та співвласнику «1+1» Ігорю Коломойському на домашній арешт. Про це повідомляє «Економічна правда».

Своє клопотання захист Коломойського мотивував нібито погіршенням стану здоров’я їхнього підзахисного. За словами адвоката Олександра Лисака, захист подавав клопотання, щоб був доступ до лікарів, але лікарів не допустили. Про погіршення стану здоров’я Коломойського захист уже заявляв 24 жовтня. Тоді ці аргументи також не змусили суд змінити запобіжний захід на домашній арешт.

Суд залишив альтернативу — внесення застави у 3,9 млрд гривень. Крім того, суд відправив Коломойського на медобстеження.

Нагадаємо, 26 жовтня група компаній «1+1 media» повідомила, що за рішенням власника Ігоря Коломойського корпоративні права в медіахолдингу передаються в управління трудовому колективу в особі чинного генерального директора компанії Ярослава Пахольчука. 31 жовтня кілька каналів групи «1+1» подали оновлену структуру власності до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Серед власників неістотної участі досі є Оксана Марченко, дружина Віктора Медведчука.

А паралельно з цим три нові канали виграли в цифровому конкурсі на місця в державному мультиплексі, ще два беруть участь у конкурсі на місця в мультиплексі «Зеонбуду». Усіх їх позиціюють як приватний бізнес Ярослава Пахольчука та Світлани Міщенко, співвласників ТОВ «Солюшнс». 

Детальніше про те, що відбувається з групою «1+1», читайте в матеріалі «Детектора медіа».

Фото: Ігор Коломойський у залі суду (Getty Images)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
724
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду