Юлія Бондар очолила аналітичний відділ видання AIN.ua

Юлія Бондар очолила аналітичний відділ видання AIN.ua

8 Квітня 2024
1125
8 Квітня 2024
22:17

Юлія Бондар очолила аналітичний відділ видання AIN.ua

1125
У розмові з «ДМ» журналістка розповіла, що прагне вивести аналітичні матеріали про бізнес, технології, фінанси та економіку в AIN.ua на новий рівень, а також запустити низку нових продуктів, як-от лонгриди, ігри та комікси.
Юлія Бондар очолила аналітичний відділ видання AIN.ua
Юлія Бондар очолила аналітичний відділ видання AIN.ua

Журналістка Юлія Бондар стала керівницею аналітичного відділу видання AIN.ua. Про це вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

У розмові з «ДМ» медійниця розповіла, що наразі видання перебуває в процесі перезавантаження. Надалі команда прагне популяризувати бізнес-журналістику серед широкої аудиторії.

«Це мене й зацікавило, що складні вузькі теми можна подавати так, аби цікаво було не лише спеціалістам зі сфери. Я особисто планую виводити на новий рівень аналітичні матеріали та запускати нові продукти: лонгриди, ігри та комікси», — поділилася Юлія Бондар.

Як керівниця аналітичного відділу медійниця займатиметься стратегією, контент-планом та матеріалами, а також спільно з колегами працюватиме над покращенням і розвитком бренду всього медіа.

За її словами, наразі редакція лише затвердила стратегію розвитку відділу. «Далі будемо розробляти план запуску продуктів і контент-план, а потім буде відбуватися стандартна робота: брейншторм тем, робота з командою журналістів, редагування, верстка», — додала журналістка.

Читайте також:

Нагадаємо, в лютому 2024 року Юлія Бондар залишила посаду головної редакторки молодіжного онлайн-видання «Свідомі», яку обіймала з квітня 2022 року. Своє рішення Юлія пояснила втомою, яка накопичилась після того, як у минулому році вона із січня по липень поєднувала керівництво виданням з роботою на «Радіо Свобода», де працювала тоді журналісткою

Раніше медійниця також співпрацювала з «Українським тижнем», hromadske, Divoche.media, Zbruch, Media.Lab Online, «Новинарнею», «Східним варіантом», «Рубрикою», The Ukrainians та іншими виданнями.

Фото: Юлія Бондар / інстаграм

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1125
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду