detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
11.10.2023 20:15
Олександр Стрельников став головним редактором видання AIN.ua
Олександр Стрельников став головним редактором видання AIN.ua
Раніше він працював на посаді Lead Editor в українській IT-спільноті DOU, а також був заступником головного редактора сайту NV.

Колишній редактор української IT-спільноти DOU Олександр Стрельников обійняв посаду головного редактора видання про ІТ, стартапи й технології AIN.ua. Про це йдеться на сайті медіа, а також на фейсбук-сторінці самого Олександра. 

«Медіа — це любов і відповідальність. Саме з цими почуттями я починаю роботу в новому проєкті — як головний редактор AIN.ua», — написав Стрельников. 

За його словами, найближчим часом команда планує розвивати медіа, зокрема, за допомогою нових форматів. Крім технологічних стартапів та інвестицій, AIN.ua сфокусується на локальному бізнесі, економічних і наукових темах, оглядах технологічних продуктів тощо. 

Окрім цього, видання невдовзі перезапустить сайт та посилить репортажний і розслідувальний складники спільно з фахівцями Molfar.

Серед інших планів, які окреслив Стрельников, — запустити регулярні масштабні збори на підтримку української армії та розбудувати спільноту читачів, яка залучатиметься до обговорення матеріалів AIN.UA.

Раніше Олександр Стрельников працював Lead Editor в українській IT-спільноті DOU, а також був заступником головного редактора сайту NV.

Попередній редактор AIN.ua Ілля Кабачинський очолював медіа з 2017 року. Він пішов з посади після зміни керівництва. 

Нагадаємо, у вересні 2023-го Ілля Бошняков продав видання AIN.ua. Новим керівником та власником медіа став засновник OSINT-агентства Molfar Артем Старосєк. 

У коментарі MediaSapiens Старосєк зазначав, що нові власники не планують змінювати цінності чи впливати на редакційну політику AIN.ua, а також не планують жодних змін у команді проєкту.

Видання AIN.ua, присвячене розвитку галузі IT, виходить з 1999 року. Ілля Бошняков став власником та керівником AIN.ua в лютому 2016 року, змінивши на посаді Артура Оруджалієва, який керував виданням з 2010 року. Нові проєкти AIN.Capital, AIN.Business були започатковані три роки тому. Вони також ввійшли до цьогорічної угоди.

Фото: AIN.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY