Анастасія Іванцова стала шефредакторкою розділу «Бізнес» у виданні AIN.UA

Анастасія Іванцова стала шефредакторкою розділу «Бізнес» у виданні AIN.UA

5 Квітня 2024
682
5 Квітня 2024
13:56

Анастасія Іванцова стала шефредакторкою розділу «Бізнес» у виданні AIN.UA

682
Редакція має намір розширити тематику і жанри публікацій у розділі «Бізнес».
Анастасія Іванцова стала шефредакторкою розділу «Бізнес» у виданні AIN.UA
Анастасія Іванцова стала шефредакторкою розділу «Бізнес» у виданні AIN.UA

Редакторка і журналістка Анастасія Іванцова стала шефредакторкою розділу «Бізнес» у виданні AIN.UA. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив головний редактор медіа Олександр Стрельников, він також підтвердив цю інформацію в коментарі «Детектору медіа».

«Настя — досвідчена редакторка та журналістка, а також блогерка й cooking geek (обовʼязково підпишіться на її фуд-блог). Вона приєдналась до нас у відповідальний трансформаційний момент, коли проєкт “Бізнес” заводитиметься під один супербренд AIN паралельно з розширенням фокуса. На вас чекатиме якісна бізнес-журналістика, більше уваги до гастротематики, міського життя та персональних історій малих і середніх підприємців», — написав Стрельников.

У коментарі головний редактор AIN.UA детальніше розповів, що саме має намір змінити видання протягом цього року.   

«Ми вже пройшли етап аудиту процесів та стратегування для всього видання і наразі перебуваємо на стадії трансформації. Ми готуємо перезапуск айдентики всього сайту і зміни основної платформи видання. Наша ідея полягає в тому, щоб створити один “парасольковий” бренд AIN, що дозволить редакціям розділів “Бізнес” та англомовного “AIN Capital” працювати більш злагоджено, зберігаючи свою автономність. Ми сподіваємося, що вже цього літа зможемо презентувати оновлений сайт», — сказав Стрельников.

Відповідаючи на наше запитання, що стало перевагою при виборі серед претендентів на вакансію саме Анастасії Іванцової, головред сказав, що журналістка має хорошу репутацію не лише всередині медіаспільноти, а й у читацькій спільноті.

«Оскільки ми плануємо розширення фокусу розділу “Бізнес”, тут окрім новин зі сфери бізнесу та реального сектору економіки з’являтимуться експериментальні матеріали. Ми хочемо спробувати заходити в гастротематику і тематику книжкового бізнесу, хочемо робити репортажі з малих підприємств, історії мікробізнесів. Гадаю, у все це Анастасія може зробити свій цікавий внесок», — сказав Стрельников.

Анастасія Іванцова — редакторка і журналістка. Народилася 1990 року в селищі Єланець на Миколаївщині. Навчалася за спеціальністю «Міжнародні відносини та дипломатія з країнами ЄС» в Міжрегіональній Академії управління персоналом. Працювала в низці автомобільних телепрограм, на каналі Business, у редакції проєкту журналістських розслідувань «Схеми: корупція в деталях» (проєкт «Радіо Свобода»), а також на hromadske. У 2015 році перемогла в конкурсі молодих розслідувачів Національної щорічної премії журналістських розслідувань та спеціальних репортажів «Української правди» та Kyiv Post.

Читайте також:

Фото: фейсбук-сторінка Олександра Стрельникова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
682
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду