AIN.ua запустило нове видання про бізнес

AIN.ua запустило нове видання про бізнес

26 Травня 2021
2234
26 Травня 2021
08:25

AIN.ua запустило нове видання про бізнес

2234
Шефредактором AIN.Business став Олексій Бондаренко.
AIN.ua запустило нове видання про бізнес
AIN.ua запустило нове видання про бізнес

Команда українського інтернет-видання AIN.ua запустила новий проєкт про малий та середній бізнес — AIN.Business. Про це повідомив видавець Ain.ua Ілля Бошняков.

Шефредактором AIN.Business став український журналіст, засновник онлайн-видання про нову українську музику LiRoom, колишній редактор AIN.ua Олексій Бондаренко.

«AIN.Business — не окремий розділ AIN.ua, а повноцінний сайт зі своєю редакцією. Ми бачимо запит на практичну та раціональну інформацію: пояснення, інструкції, розповіді про бізнес з цифрами та фактами про, наприклад, виробників меблів чи крутий український бренд одягу. Звідусіль розповідають, як оперувати мільйонами та будувати мільярдні компанії, забуваючи навчити чи розповісти, з чого потрібно починати, які перші кроки. Новий проєкт дозволить нам якісніше покрити нішу середнього та малого бізнесу», – розповіли у виданні.

AIN.Business писатиме українською мовою про малий та середній бізнес. Команда проєкту робитиме акцент на бізнесі, що не має must-Tech. Наразі проєкт працює у beta-режимі.

Нагадаємо, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України запустило сайт для підтримки підприємців, на бізнес яких вплинули заходи карантину в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2234
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду