Фестиваль українського короткого метру «Бардак» оголосив цьогорічну програму і склад журі

Фестиваль українського короткого метру «Бардак» оголосив цьогорічну програму і склад журі

10 Жовтня 2023
667
10 Жовтня 2023
16:53

Фестиваль українського короткого метру «Бардак» оголосив цьогорічну програму і склад журі

667
Bardak Film Fest відбудеться з 24 по 29 жовтня в Харкові у приміщенні медіагрупи «Накипіло».
Фестиваль українського короткого метру «Бардак» оголосив цьогорічну програму і склад журі
Фестиваль українського короткого метру «Бардак» оголосив цьогорічну програму і склад журі

Сьомий фестиваль незалежного короткометражного українського кіно «Бардак» оголосив повну програму, до якої ввійшло 62 стрічки. Всього до участі у фестивалі було подано 267 фільмів, що на 76 більше, ніж торік. Про це «Детектору медіа» стало відомо від пресслужби фестивалю.

Також кінофестиваль визначився зі складом цьогорічного журі, яке оцінюватиме подані на конкурс фільми.

Лауреата головного призу кінофестивалю визначатимуть глядачі шляхом голосування за найкращий фільм під час перегляду у приміщенні медіагрупи «Накипіло» в Харкові.

Паралельно переможців визначатиме основне журі, яке також має можливість вручити іменні відзнаки роботам, що найбільше їх вразять. До складу основного журі ввійшли: 

Аліна Богданович — акторка, режисерка, культурна менеджерка. Керівниця ГО «Платформа театральних ініціатив», викладачка ХНУМ ім. І. П. Котляревського;

Тарас Співак — режисер монтажу та координатор постпродакшену («Чорнобиль 22», «Я не хотіла робити фільм про війну», «Нескінченність за Флоріаном», «Бачення метелика»);

Олексій Кисельов — режисер, актор, переможець одного з попередніх кінофестивалів «Бардак»;

Інна Гордєєва — кінокритикиня, авторка телеграм-каналу про кіно «Нетфлікс Головного Мозку», членкиня спілки кінокритиків України.

Крім того, під час фестивалю «Бардак» фільми оцінюватиме і блогерське журі. Кожен з членів журі вручить окрему відзнаку переможцеві. До складу блогерського журі ввійшли: Яра Кучеренко (Esthete online), Інна про Кіно, Медіа-група Накипіло.

Журі від Спілки кінокритиків сформували:

Єлизавета Сушко — кінокритикиня, авторка видань Moviegram, Vogue Ukraine, ELLE Ukraine, «Тиктор», SMM-менеджерка кінофестивалів «Миколайчук Open» та CMIFF;

Ігор Кромф — кінокритик Gogol Media, «Лірум» та «Вечір», ведучий подкасту «Одного разу в подкасті»; 

Ден Буданов — український кінознавець, кінокритик, автор блогу про кіно «KINOфайли» і фестивальний програмер, член Міжнародної федерації кінопреси (ФІПРЕССІ), Спілки кінокритиків України, Української кіноакадемії та Українського Оскарівського комітету каденції 2022–2023 років.

Альона Шилова — режисерка, сценаристка, лекторка та кінокритикиня, журналістка українських видань «Суспільне Культура» та Moviegram.

Переможців фестивалю незалежного короткометражного українського кіно «Бардак VII» оголосять у завершальний день кінофестивалю, який відбудеться з 24 по 29 жовтня в Харкові у приміщенні медіагрупи «Накипіло» за адресою: вул. Мистецтв, 14.

Читайте також:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
667
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду