detector.media
25.09.2023 16:11
Департамент інтернет-проєктів медіахолдингу Starlight Media очолив Іван Кучеренко
Департамент інтернет-проєктів медіахолдингу Starlight Media очолив Іван Кучеренко
Ольга Тищук, яка очолювала департамент раніше, продовжить діяльність поза групою — в освітніх, консалтингових та власних диджитал-проєктах.

У медіахолдингу Starlight Media — кадрові зміни. Його департамент інтернет-проєктів очолив Іван Кучеренко. Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі SLM.

В Івана Кучеренка, розповіли у пресслужбі, — понад 20 років досвіду роботи в диджиталі та широка експертиза в цифровому маркетингу, комунікаціях, а також кросмедійних проєктах. Він розвивав диджитал в агенціях Prodigi та SPN Ogilvy, а також медіагрупах Telegraph Media Group та Starlight Media (з 2011 по 2013 роки). У листопаді 2015 року заснував диджитал-центричну агенцію Dievo у складі рекламно-комунікаційного холдингу NCG, яка у 2016 році увійшла до 15 найкращих у рейтингу «Вибір рекламодавця», а у 2020 році за підсумками Effie Awards Ukraine стала  найефективнішою національною медіаагенцією. З 2020 до 2021 року очолював Комітет з питань інтернет-реклами при ІнАУ.

«Разом з командою ми продовжимо інформаційну боротьбу заради оперативного та якісного донесення правди про війну в Україні та світі. Ми цінуємо довіру нашої аудиторії й продовжимо створювати для неї цікавий та якісний новинний і суспільно важливий контент. Наш розвиток продовжуватиметься і набиратиме нових обертів — в зростанні нашої аудиторії, збільшенні монетизації цифрових платформ новин та підвищенні ефективності роботи нашого департаменту», — поділився планами новий очільник департаменту інтернет-проєктів Starlight Media. 

Ольга Тищук, яка очолювала департамент раніше, продовжує розвиток поза групою — в освітніх, консалтингових та власних диджитал-проєктах. 

Starlight Media продукує новини, які виходять в ефірі та диджиталі, щоденно. І саме департамент інтернет-проєктів створює та розвиває новинні сайти «Факти» і «Вікна» з їхніми представництвами в соціальних мережах, а також новинно-інформаційні ютуб-канали, які мають сумарне охоплення понад 20 млн інтернет-користувачів. Відтепер команда департаменту опікуватиметься роботою цифрових платформ та зростанням їхньої монетизації під керівництвом Івана Кучеренка. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що європейський дата-центр заблокував сервери Starlight Media через скаргу росіян. Наразі доступ до новинних сайтів відновили.

Читайте також:

Фото: Іван Кучеренко / Starlight Media 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY