Телеканал «Дождь» відновлює свою роботу після еміграції з Росії

Телеканал «Дождь» відновлює свою роботу після еміграції з Росії

18 Липня 2022
3070
18 Липня 2022
14:05

Телеканал «Дождь» відновлює свою роботу після еміграції з Росії

3070
На першому етапі студії телеканалу облаштують у Ризі, Амстердамі, Тбілісі та Парижі. Проєкти каналу з'являтимуться у соцмережах, на ютуб-каналі та в кабельних мережах.
Телеканал «Дождь» відновлює свою роботу після еміграції з Росії
Телеканал «Дождь» відновлює свою роботу після еміграції з Росії

Телеканал «Дождь» з 18 липня відновлює свою роботу, про що повідомив у соцмережах. У березні канал припинив мовлення в Росії через цензуру та блокування сайту, а згодом стало відомо, що він переїжджає до Латвії.

Ввечері 18 липня «Дождь» відновить мовлення на ютубі. Канал зазначає, що йому вдалося зберегти команду, незважаючи на те, що не мав змоги мовити протягом кількох місяців.

«Повернення "Дождя" в ефір буде поступовим: спочатку – випуски новин та кількох авторських програм, потім контенту ставатиме більше. Вже восени ми плануємо запустити кілька нових проєктів.

Через ухвалені в Росії репресивні закони ми були змушені виїхати і тепер працюємо з-за кордону країни. У Латвії ми відкрили нову компанію та отримали європейську ліцензію на мовлення. На першому етапі наші студії будуть розміщені в Ризі, Амстердамі, Тбілісі та Парижі. У Латвії ми співпрацюємо з телекомпанією TV3, у Грузії – з телекомпанією Formula», – розповіли на каналі.

Проєкти «Дождя» з'являтимуться у соцмережах, на ютуб-каналі та в наступних кабельних мережах: Tet, Balticom, Livas KTV (Латвія), Telia (Литва, Естонія), Elisa (Естонія), HOT, Cellcom, Partner (Ізраїль), Silk TV, MAGTI (Грузія). Згодом планується також виробництво окремого контенту для передплатників.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3070
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду