detector.media
18.07.2022 14:05
Телеканал «Дождь» відновлює свою роботу після еміграції з Росії
Телеканал «Дождь» відновлює свою роботу після еміграції з Росії
На першому етапі студії телеканалу облаштують у Ризі, Амстердамі, Тбілісі та Парижі. Проєкти каналу з'являтимуться у соцмережах, на ютуб-каналі та в кабельних мережах.

Телеканал «Дождь» з 18 липня відновлює свою роботу, про що повідомив у соцмережах. У березні канал припинив мовлення в Росії через цензуру та блокування сайту, а згодом стало відомо, що він переїжджає до Латвії.

Ввечері 18 липня «Дождь» відновить мовлення на ютубі. Канал зазначає, що йому вдалося зберегти команду, незважаючи на те, що не мав змоги мовити протягом кількох місяців.

«Повернення "Дождя" в ефір буде поступовим: спочатку – випуски новин та кількох авторських програм, потім контенту ставатиме більше. Вже восени ми плануємо запустити кілька нових проєктів.

Через ухвалені в Росії репресивні закони ми були змушені виїхати і тепер працюємо з-за кордону країни. У Латвії ми відкрили нову компанію та отримали європейську ліцензію на мовлення. На першому етапі наші студії будуть розміщені в Ризі, Амстердамі, Тбілісі та Парижі. У Латвії ми співпрацюємо з телекомпанією TV3, у Грузії – з телекомпанією Formula», – розповіли на каналі.

Проєкти «Дождя» з'являтимуться у соцмережах, на ютуб-каналі та в наступних кабельних мережах: Tet, Balticom, Livas KTV (Латвія), Telia (Литва, Естонія), Elisa (Естонія), HOT, Cellcom, Partner (Ізраїль), Silk TV, MAGTI (Грузія). Згодом планується також виробництво окремого контенту для передплатників.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY