УКФ розпочав фандрейзингову кампанію для підтримки культури та медіа

УКФ розпочав фандрейзингову кампанію для підтримки культури та медіа

7 Квітня 2022
1040
7 Квітня 2022
12:46

УКФ розпочав фандрейзингову кампанію для підтримки культури та медіа

1040
Зокрема, пропонують підтримати стипендіями працівників культури, які залишились в Україні, та надати гранти на популяризацію української культури за кордоном.
УКФ розпочав фандрейзингову кампанію для підтримки культури та медіа
УКФ розпочав фандрейзингову кампанію для підтримки культури та медіа

Український культурний фонд розпочав фандрейзингову кампанію для підтримки культури та українських медіа, про це йдеться на сайті УКФ.

«Втрати української культури, завдані російською армією, включають не лише матеріальну (наприклад, музеї, архіви, театри, пам’ятники) та нематеріальну культурну спадщину (традиції, фольклор, пісні тощо), але й людей – носіїв цих традицій, професійних митців, культурних менеджерів та інших професіоналів сектору, які формують ідентичність української культури.

Сьогодні війна в Україні вимагає нової актуальної місії Українського культурного фонду та об’єднання зусиль заради збереження культурної спадщини українського народу» зазначено в повідомленні.

УКФ пропонує українським та закордонним партнерам:

  • підтримати стіпендіями працівників сфери культури, які залишились в Україні і потребують термінового забезпечення базового рівня життя та безпеки;
  • підтримати грантами культурно-мистецькі проєкти, які спрямовані на популяризацію української культури за кордоном, реалізацію проєктів в Україні
  • підтримати українські медіа;
  • підтримати діяльність самого УКФ.

Детальніше про те, як надати фінансову допомогу,  за посиланням.

Раніше Український культурний фонд запустив інтерактивну «Мапу культурних втрат». Така візуалізація російських злочинів, серед іншого, спростовує заяви російського керівництва, що армія РФ начебто наносить «точкові удари тільки по об’єктам військової інфраструктури».

Ілюстрація: УКФ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1040
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду