«Белсат» запускає випуски новин українською

«Белсат» запускає випуски новин українською

8 Березня 2022
3981
8 Березня 2022
12:05

«Белсат» запускає випуски новин українською

3981
Це буде окремий новинний блок у програмі «Студія "Белсат"».
«Белсат» запускає випуски новин українською
«Белсат» запускає випуски новин українською

Незалежний білоруський телеканал «Белсат» з 8 березня запускає новини українською. Інформаційні випуски виходитимуть щодня о 20:00 за київським часом окремим блоком у програмі «Студія "Белсат"» і триватимуть десять хвилин.

Новини вестимуть українські журналістки телеканалу Марина Ступак та Світлана Овчарова.

«Ми і надалі залишаємося солідарними з українським народом, і цей випуск новин – ще один сигнал того, що справжні білоруси, як і весь цивілізований світ сьогодні з Україною», – прокоментував заступник директора каналу Олексій Дікавицький.

Раніше «Белсат» розпочав трансляцію українського загальнонаціонального телемарафону у своєму денному ефірі. Також з 24 лютого канал веде щоденний спеціальний ефір, присвячений Україні.

«Белсат» з 2007 року мовить з Варшави. Четверо працівників «Белсату» через свою журналістську діяльність перебувають у в’язницях режиму Лукашенка.

У Києві з 2018 році працює представництво каналу, а з 2021 року розпочалося виробництво окремих телевізійних програм. 

Ілюстрація: belsat.eu

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3981
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду