СБУ готує базу для введення санкцій проти телеканалу «Наш» – УП

СБУ готує базу для введення санкцій проти телеканалу «Наш» – УП

27 Січня 2022
3538
27 Січня 2022
10:31

СБУ готує базу для введення санкцій проти телеканалу «Наш» – УП

3538
«Українська правда»: СБУ перевіряла Євгенія Мураєва на предмет контактів із російською агентурою, але поки що стійкої агентурної прив'язки політика до РФ не знайшли.
СБУ готує базу для введення санкцій проти телеканалу «Наш» – УП
СБУ готує базу для введення санкцій проти телеканалу «Наш» – УП

Служба безпеки України готує документи для внесення в санкційний список телеканалу «Наш», що належить екснардепу Євгенію Мураєву, пише «Українська правда» з посиланням на джерела. 

Джерела УП повідомили, що вже певний час СБУ фіксує всі випадки антиукраїнської пропаганди на каналі «Наш» і готує відповідне подання до РНБО.

«СБУ проводила перевірку і власника каналу Євгенія Мураєва на предмет контактів із російською агентурою. Поки що стійкої агентурної прив'язки Мураєва до РФ не знайшли», – пише УП.

Нагадаємо, петиція з пропозицією застосувати санкції проти телеканалу «Наш» набрала 25 тисяч підписів. Зараз ініціатива перебуває на етапі розгляду президентом України. 

Що не так з каналом Мураєва «Наш» – читайте за посиланням.

22 січня 2022 року МЗС Великої Британії заявило про змову Кремля з метою встановити промосковську фігуру на чолі уряду України. Кандидатом від Кремля нібито має стати власник каналу «Наш» Євгеній Мураєв.

Сам Мураєв заперечив заяву Лондона та має намір судитись проти уряду Сполученого Королівства. 

Заява МЗС Великої Британії з'явилась на тлі стягування російських військ до кордонів України та побоювань Заходу жодо можливості нового вторгнення Росії до України.

Фото: НАШ/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3538
Читайте також
13.01.2022 11:00
Ярослав Зубченко
«Детектор медіа»
9 021
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду