Мураєв заявив, що передає управління каналу «Наш» трудовому колективу

Мураєв заявив, що передає управління каналу «Наш» трудовому колективу

30 Червня 2021
6708
30 Червня 2021
17:14

Мураєв заявив, що передає управління каналу «Наш» трудовому колективу

6708
Також Євген Мураєв заявив, що перестає займатися медіаменеджментом.
Мураєв заявив, що передає управління каналу «Наш» трудовому колективу
Мураєв заявив, що передає управління каналу «Наш» трудовому колективу

Колишній нардеп, лідер партії «Наші» Євген Мураєв, якого канал «Наш» називає «представником власника», заявив, що передає управління мовником трудовому колективу.

Про це Мураєв оголосив в етері каналу «Наш» у вівторок, 29 червня.

«З п'ятниці я повністю передаю все управління телеканалу трудовому колективу, редакції колективу. Я перестаю займатися медіа менеджментом, бізнесом», – сказав Мураєв.

За словами Мураєва, Україна нібито «знаходиться на порозі дуже неприємних подій, тому найважливіше зараз – міняти все разом в рамках національного діалогу і громадянського миру».

«Я впевнений, що телеканал не відмовить надати нам площадку, в яких би містах ми не були. Приєднуйтесь, ми на порозі дуже неприємних подій. І якщо ми не зрозуміємо, що це треба міняти разом в рамках національного діалогу і громадянського миру, нас чекають дуже сумні наслідки», – сказав Мураєв.

10 червня 2021 року генеральним продюсером телеканалу Наш став медіаменеджер і політтехнолог Володимир Грановський.

Раніше Грановський вже співпрацював з каналом «Наш» у якості ведучого програми «Грані», де зокрема, взяв інтерв'ю в експрем'єра-втікача Миколи Азарова за допомогою системи доповненої реальності.

Після призначення на посаду генпродюсера Грановський заявив, що канал «Наш» не потребує залучення нових інвесторів та не має жодних домовленостей із Офісом президента. 

Телеканал «Наш» вийшов в етер 7 листопада 2018 року, його власником став батько на той час народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

Телеканал перезапустили в грудні 2019 року на базі нової ліцензії та нової юридичної особи ТОВ «Наш 365». Власником ТОВ «Наш 365» є трудовий колектив.

За даними Української правди, до фінансування каналу причетний олігарх Вадим Новинський, також олігарх веде розмови з Мураєвим про офіційну покупку  медіаактиву.  

Євген Мураєв у коментарях «Детектору медіа» неодноразово спростував, що телеканал «Наш» може бути пов'язаний з Новинським.

Зокрема, у липні 2020 року Мураєв спростував чутки про те, що Новинський став інвестором телеканалу «Наш».  Заперечував фінансування телеканалу і сам Вадим Новинський. 

Однак, у червні 2021 року у коментарі журналістам програми «Схеми» Новинський визнав, що веде перемовини з Мураєвим щодо купівлі телеканалу.

«Розмови такі йдуть давно, вже більше, напевно, ніж рік, про те, щоб можна було якимось чином брати участь в акціонерному капіталі цього телеканалу. Але поки ще результатів немає. Як тільки щось станеться, ви про це дізнаєтесь, я зроблю це публічно. Я не буду приховувати ніколи. Ви ж знаєте, в мене структура власності вся публічна, вся відкрита», – сказав Новинський.

В Україні після відключення «каналів Медведчука» найбільше зросли показники у каналу «Наш» – частка у перший день після відключення зросла у понад 3,5 разів.

Фото: НАШ/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6708
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду