Генпродюсер каналу «Наш» Грановський:  Ми не потребуємо нових інвесторів та не маємо «угод» із Офісом президента

Генпродюсер каналу «Наш» Грановський: Ми не потребуємо нових інвесторів та не маємо «угод» із Офісом президента

12 Червня 2021
4824
12 Червня 2021
19:48

Генпродюсер каналу «Наш» Грановський: Ми не потребуємо нових інвесторів та не маємо «угод» із Офісом президента

4824
Політтехнолог каже, що не співпрацює, а тільки дружить із лідером «За майбутнє» Ігорем Палицею та сподівається знайти якесь рішення щодо телеканалу з Нацрадою.
Генпродюсер каналу «Наш» Грановський:  Ми не потребуємо нових інвесторів та не маємо «угод» із Офісом президента
Генпродюсер каналу «Наш» Грановський:  Ми не потребуємо нових інвесторів та не маємо «угод» із Офісом президента

Новопризначений генпродюсер каналу «Наш», медіаменеджер та політтехнолог Володимир Грановський каже, що канал не потребує залучення нових інвесторів та не має жодних домовленостей із Офісом президента. 

Про це Володимир Грановський повідомив у розгорнутому коментарі Telegram-каналу PavlovskyNEWS журналіста Андрія Павловського, який зареєстрований у Мін'юсті як ЗМІ. 

Зокрема, Грановський відкинув чутки про можливість залучення фінансування каналу зі сторони нардепа Ігоря Палиці (соратника олігарха Ігоря Коломойського), однак підтвердив, що співпрацював із Палицею і має з ним дружні стосунки. З власних джерел «Детектора медіа» відомо, що Грановський останнім часом працював з політичним проєктом Палиці «За майбутнє». Про це пише також блогер і член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко. 

«У мене позиція дуже жорстка! Я проти будь-якої "джинси" на каналі, категорично. З Палицею у мене дружні стосунки, контракт припинений і ніякого відношення Палиця до цієї історії не має. Я думаю, що він дізнався про це з новин, як і ви. Я, до речі, після цього з ним не говорив. Те, що я сьогодні збираюся їхати в Буковель, то це було заплановано ще два місяці тому і я їду туди як гість, як друг, а не за грошима. У каналу з грошима все добре», — запевняє Грановський. 

Грановський зазначив, що зараз не має жодної комунікації з Офісом президента, а етер каналу «Наш» засвідчує «відсутність домовленостей з Офісом президента». 

«Оскільки будь-яке медіа є посередником між державою і суспільством, то корисно спілкуватися як з державою, так і з суспільством. Я б у цьому не бачив ніякої проблеми, якщо така комунікація є. У мене її особисто немає. По ефіру я ніяких домовленостей з Банкової не помітив», — запевнив Грановський. 

Коментуючи взаємовідносини каналу «Наш» з Нацрадою з телерадіомовлення, Грановський зазначив, що хотів би бачити «конструктивний діалог» між сторонами, схожий на «співпрацю наукового керівника і аспіранта». Нагадаємо, що 10 червня «Наш» отримав від Нацради два нові штрафи, два попередження і призначення ще двох перевірок через «фейки російської пропаганди та ознаки розпалювання релігійної і національної ворожнечі».  

Генпродюсер «Нашого» сказав, що добре знайомий та поважає  нинішню голову регулятивного органу Ольгу Герасим’юк і, на його думку, Нацрада та телеканал «мають знайти якесь рішення, оскільки медіа – це все-таки вільний інститут».  «Якщо Нацрада претендує на позицію наукового керівника, то ми із задоволенням захистимо свою позицію. Аспірант має право вибирати тему, формулює гіпотезу, сам вибирає літературу, джерела для своєї наукової роботи. Науковий керівник його направляє, щоб він максимально зробив правильно у відповідності зі стандартами, а не як вихователь в школі, який займається вихованням хулігана…Сподіваюся, моє минуле члена Нацради дасть мені право з ними говорити як з колегами, а не як школяру з хуліганами», — додав Грановський.

Фото: detector.media

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4824
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
юра
1040 дн. тому
грановський -це висер підераса мураєва.....Як сказав оцей заїка - це =пппповна срака....=Дуже жаль ,що ці повні сраки повні гівном знищують Україну в міжнародному форматі.........Знищують жителів України по повній антивакцинації......Гроі переводчть в дороги,дороги в просте відмивання грошей,а деолігархізацію переводять в рішення сімейки зєлєнских.Вовік,рожденний в монголії.......Ти,суко,хоч знаєш дибіле,що тобі світить......Вагнерівці........гавкання на сша.........Виголошення вироку з чуркою армянською невинним людям.....Твій мазохізм дивитись підерасу і вбивці обійшовся в сотні вбитих людей............Не дибілів ,дітей сонця чи аутистів.......А сімейних здорових,мудрихі розумних людей......З дибільного презєдєнта України регоче весь світ....Нижче впасти Україна вже не може....Поблюваного жида зєлєнського,що лизав московській швалі лапті сплетені з кори,що насрав ужидівьські ночви і раком вимолював прщення у підераса кадирова.....Заїка ти хуїв,Україну назвав шлюхою,що дає в анал,в рот і там де треба...........Тебе суку недоєбану виростили якісь неєврейські жиди..........Ти виродок з того самого татарсько-монгольського іга......Твоя мати давала в усі щілини,а не України.......І ти ,підере ,батьку за його =уский глаз восточний= накинув ,як =ніщеброду= 2 тис грн.....Дикі єврейсько-мойсейські племена.......Узпокойтесь.........Ви знищили російську імперію.........В громадянськійТобто жидівсьій війні Троцький з жидом Свердловим до 1939 року знищила в к концтаборах 25 млн........№2-33 жиди ще зищили від голоду до 25 млн.......39-45 - ще до 60-70 млн......Винищення людства - це ідеологія Мойсея........Надумані ідеї бородатими мойшами марксами,єнгельсами,ленінамигітлєрами.......Це все - жиди...........І якщо жид палив жида в газоавих камерах,то тоді це - громадянська війна......Ви,євреї -розпяли сина свого Ізраєля........І все життя будете смердіти цим гріхом.......Ви люди без бога,без батьківщини.......Де бачу жида - там лише шекелі і долари замість очей.........Світ знищують зрадники............А зрадників знищує світ.........І хоч ваші капітали куплять світ,ви все твки зізнаєтесь в вбивстві христа.......Інакше ви б не були розсіяні по всьому світу і не провокувало цілі народи на самознищення.........Те,що євреї =подстрекатєли= і пропа=гандони=-то є факт.......Після вас в жидівськькому кривому розі родяться уроди ,типу зєлєнских,народжених в монголії,повзаючих на колінахв параші і за бабло ще одного жида стають мерзкими прєзїдєнтами.......
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду