Марченко заявила, що в 2003-му допомогла Зеленському із роботою на «1+1». А тепер вона йде в політику

Марченко заявила, що в 2003-му допомогла Зеленському із роботою на «1+1». А тепер вона йде в політику

20 Лютого 2021
6590
20 Лютого 2021
16:42

Марченко заявила, що в 2003-му допомогла Зеленському із роботою на «1+1». А тепер вона йде в політику

6590
Оксана Марченко вважає себе та свого чоловіка Віктора Медведчука – «майбутнім мирної та успішної України». Напередодні проти них запровадила санкції РНБО через ймовірне фінансування тероризму.
Марченко заявила, що в 2003-му допомогла Зеленському із роботою на «1+1». А тепер вона йде в політику
Марченко заявила, що в 2003-му допомогла Зеленському із роботою на «1+1». А тепер вона йде в політику

Дружина одного з лідерів «Опозиційної платформи – За життя», нардепа Віктора Медведчука Оксана Марченко записала відеозвернення, в якому повідомила, що стала членом партії ОПЗЖ та йде в політику. Також вона розповіла, що Володимир Зеленський у 2003 році просив її допомоги у працевлаштуванні. 

«Складно коментувати неконституційне, репресивне і дурне рішення нинішнього гаранта, який в 2003 році мені таким не здавався. Коли одного разу влітку зі своєю численною компанією, в тому числі братами Шефірами та іншими артистами завітав до мене додому з проханням про працевлаштування. Я була гостинною і допомогла з роботою. Уже в кінці 2003 року ви стали виходити на каналі "1+1". Сподіваюся, все було добре. Але ключове слово тут – "було", тому що ви вже в минулому. І з кожним новим своїм підписом під беззаконними документами ви забиваєте черговий цвях в свою недолугу політичну труну», – сказала Оксана Марченко.

Вона назвала себе та свою родину «майбутнім мирної та успішної України», «законослухняними людьми», які «люблять свою країну» та «здобули тепер ще більше прихільників».

«До вчорашнього дня я була тільки дружиною, другом, тилом, матір'ю його (Віктора Медведчука – ред.) дітей. Але ви, самі того не розуміючи, змусили мене взяти політичну зброю, щоб стати поруч зі своїм чоловіком і йти до нашої спільної мети одним фронтом. Тепер замість одного Медведчука ви отримали ще й Марченко, яка ніколи не прагнула йти в політику, але ви не залишили мені вибору. З сьогоднішнього дня я вступаю в партію ОПЗЖ, де своїм головним завданням бачу захист українського народу від свавілля і беззаконня», – додала Оксана Марченко.

Нагадаємо, 19 лютого РНБО запровадила санкції проти Медведчука та Марченко. Санкції вводяться на все майно, яким володіють нардеп та його дружина. Під санкції потрапила також Наталія Лавренюк – цивільна дружина соратника Медведчука, нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака. Їх всіх підозрюють у фінансуванні тероризму.

Санкції проти Марченко і Лавренюк, зокрема, ввели через володіння заводом, що забезпечує нафтопродуктами «Л/ДНР», він розташований у Росії.

Загалом рішенням РНБО були застосовані санкції до 19 юридичних та восьми фізичних осіб, зокрема п'яти літаків, на яких здійснювалися перельоти за маршрутом Київ – Москва. Санкції також застосовані до компаній, що обслуговують ці літаки. Обмеження запроваджують на три роки. 

Попри те, що Оксана Марченко володіє часткою акцій телеканалу «1+1», канал продовжить працювати.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6590
Читайте також
12.11.2020 13:54
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 518
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валентина
1159 дн. тому
Да, МЫ -вся украина " НЕ понимаем " за чей счет вы шикуете ( вы так скромно сегодня одеты ) - не слова , а действия - вот ваши истинные лицемерные лица, не думаю, что вы много измените своим приходом в политику. Слишком дорого обошлось " трудоустройство " и вам не совестно об этом вспоминать ?
Вододимир
1160 дн. тому
Ну то й що,що допомогла? Так тепер можна бути ворогом України?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду