Матвій Ганапольський повідомив, що перехворів на коронавірус

Матвій Ганапольський повідомив, що перехворів на коронавірус

29 Березня 2021
4200
29 Березня 2021
15:10

Матвій Ганапольський повідомив, що перехворів на коронавірус

4200
За словами Ганапольського, його випадок був середньої тяжкості.
Матвій Ганапольський повідомив, що перехворів на коронавірус
Матвій Ганапольський повідомив, що перехворів на коронавірус

Ведучий Прямого каналу Матвій Ганапольський повідомив, що перехворів на коронавірус. Про це повідомляє сайт мовника.

«Коли сам перехворів, ви всі знаєте, що це таке, дві частини цієї хвороби. Перша – як грип, щось таке. Друге – це ті ускладнення, які небезпечні. Відразу хочу сказати, що я повністю ще не готовий до активної такої роботи. І я думаю, що мене кілька днів не буде наступного тижня, але після цього я вийду. Але як COVID він закінчився», – сказав Ганапольський.

За словами журналіста, лікарі в Україні знають, як лікувати COVID, його випадок був середньої тяжкості.

«Лікарі сказали мені, що приймати. Я приймав, робив аналіз, все-все. Повний пакет. А тепер переходжу до другої частини. Паралельно з тим, як мене лікували, а я був вдома, то мені розповідали ситуацію. І я хочу вам сказати, що те, що ви зараз бачите на вулицях – локдаун, сидіть дома, носіть маску і так далі, – люди, це не жарти. Наприклад, одного дня мені сказали, що заповненість лікарень у Києві 100%. Немає більше куди. Ну нема. Воно то є куди… тобто запхати. І коли я зараз бачу на вулицях “мы не заболеем” – бережіться. Причому тут ані Порошенко, ані Зеленський… Свою голову, якщо ви маєте, то бережіться», – наголосив Ганапольський.

У неділю, 28 березня, в Україні зафіксували 8346 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19, госпіталізували 3129 хворих, померли 178 пацієнтів, одужали 2875 осіб.

За весь час пандемії в Україні коронавірус виявили в 1 652 409 осіб, одужали 1 303 500 осіб, померли 32 132 пацієнти.

Вакцинація в Україні розпочалася 24 лютого 2021 року препаратом індійського виробництва CoviShield, який ідентичний вакцині AstraZeneca. За даними МОЗ, щеплено вже 198 464 людини, з них одна людина отримала дві дози вакцини, решта – лише першу.

Скріншот відео: Прямий/Youtube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4200
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду