detector.media
23.11.2020 15:51
Микола Княжицький перехворів COVID-19
Микола Княжицький перехворів COVID-19
Депутата вже виписали з лікарні.

Народний депутат від фракції «Європейська солідарність», член парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микола Княжицький перехворів на коронавірусну інфекцію. Про це він повідомив 23 листопада в Facebook.

Депутата 23 листопада виписали з лікарні після COVID-19.

«Було по-різному. Тижнева самоізоляція у Львові, температура 40, початок падіння сатурації до 90, КТ легенів. Аналізи погані, c-реактивний білок постійно росте. Двостороннє запалення, особливо ліва сторона. Стан враження легень за висновками КТ – 50 відсотків», – розповів він.

За тиждень пана Княжицького перевезли до лікарні в Києві.

«Крапельниці, уколи проти надмірного згортання крові, таблетки, багато води. Бактеріальна інфекція не накладається і це добре. Але фактично починається цитокінова буря, коли власний імунітет з'їдає власні здорові клітини. Таке ж і запалення легенів. Імунне. Десь на 9 день починають колоти гормони (антибіотики давали, але з імуномодулюючою метою). Поступово стає легше», – додав він.

Микола Княжицький розповів, що хворів на COVID-19 на межі середньої й важкої форми.

Нагадаємо, 23 листопада президент України Володимир Зеленський та керівник Офісу президента Андрій Єрмак повідомили, що одужали від коронавірусної інфекції.

Фото: Микола Княжицький / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY