Макеєнко пообіцяв не втручатися у роботу Прямого каналу

Макеєнко пообіцяв не втручатися у роботу Прямого каналу

24 Серпня 2017
9615
24 Серпня 2017
17:43

Макеєнко пообіцяв не втручатися у роботу Прямого каналу

9615
Власник Прямого каналу Володимир Макеєнко заявив, що не втручатиметься у роботу телеканалу
Макеєнко пообіцяв не втручатися у роботу Прямого каналу
Макеєнко пообіцяв не втручатися у роботу Прямого каналу

Про це він сказав сьогодні, 24 серпня, у прямому ефірі телеканалу.

«Зі свого боку я гарантую невтручання у роботу Прямого каналу, повну незалежність. У нас незалежна держава, – сказав він. – Буде в прямому ефірі підписаний договір про співпрацю і про незаважання працювати колективу».

Зазначимо, Прямий канал запустився сьогодні на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на «112 Україна» та NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна АшіонОлександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський, колишня ведуча «Радио Вести» і низки телеканалів Василіса Фролова, колишня ведуча «112 Україна» і NewsOne Світлана Орловська.

На фото - Матвій Ганапольський, Володимир Макеєнко

Фото: скріншот відео Прямого каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9615
Читайте також
05.12.2017 18:22
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
9 507
25.08.2017 11:00
Наталія Лигачова
«Детектор медіа»
10 272
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду